Sådan repareres et frossent spil på PS2

Elementer, du har brug for

  • Bomuldsvæv

  • Enhed til diskoverfladning

PlayStation 2, et af de mest populære videospilsystemer nogensinde, er ikke en perfekt maskine. Nogle gange holder diskene op med at virke under et spil. Der er mange taktikker til at rette et frossent spil på PS2, hvoraf de fleste kræver et trin, men nogle gange skal et stort antal trin følges for at stoppe et spil fra at fryse.

Indsæt PS2-spillet i PS2, og tænd det. Find ud af, hvor spillet fryser.

Blød nulstil spillet ved at trykke på reset-knappen. Lad spillet indlæse tilbage til frysepunktet, og se om det har løst problemet. Nogle gange, især hvis PS2 har været meget, overophedes PS2, hvilket får spil til at fryse.

Skub disken ud af PS2, hvis problemet fortsætter. Se på undersiden af ​​disken. Se efter ridser eller pletter, især i midten, hvor PS2 læser en masse information fra disken.

Tør eventuelt udtværet af med et bomuldsvæv. Rens også ridser med et væv. Ridserne forsvinder ikke, men det mindsker deres indvirkning på PS2's laserlæsningsproblem.

Overflade stærkt ridsede diske vha. En diskoverfladningsenhed. For at bruge maskinen skal du sætte spildisken i den på hovedet, påføre overfladen væske på disken og tænde enheden for at polere den. Resultaterne kan variere afhængigt af enheden; de billigere fjerner kun mindre ridser. Dyrere reparerer dybere ridser.

Tips

Gnid ikke skiverne for hårdt med vævet, da det kan forårsage mere udtværing.

Advarsler

Rør ikke ved bunden af ​​disken, når det ikke er nødvendigt. Fingerspidser kan medføre ridser og udtværing hurtigt.