To iPhone 6-modeller med større skærme kommer i år, ifølge Bloomberg

Apple vil have to nye "rounder og tyndere" iPhone-modeller med større skærme til debut i år, ifølge en ny Bloomberg-rapport.

Specifikt rapporterer Bloomberg, at en 4, 7 "iPhone og en større 5, 5" iPhone begge går ind i produktionen snart, og begge enheder kan leveres til forhandlere engang i september. Dette er i tråd med andre nylige rygter, der tyder på, at Apple arbejdede på to nye iPhone-modeller med større skærme. Selv om tidligere rapporter blev foreslået, kunne de to enheder skyldes skib på forskellige tidspunkter.

Derudover siges de nye iPhones at have nye sensorer, der kan "registrere forskellige niveauer af tryk", ifølge Bloomberg-rapporten.

De nye iPhone-designs vil også have "buet glas", men det er uklart i rapporten, hvis de nye enheder ligner rygter og billeder af iPhone 6 baseret på lækager af påståede producentskimmere og dummy-modeller.

Ryder om nye Apple-produkter er især opvarmning, med mange nye rapporter om iWatch, der for nylig er på vej, en ny enhed, der også siges at debutere om efteråret.