Sådan gendannes filer til en tidligere dato

Selv den mest erfarne pc-bruger kan lejlighedsvis gøre noget, de ønsker at fortryde. Dette er især tilfældet, når det kommer til filer, der er gået tabt eller skal gendannes til en tidligere dato. I begge tilfælde er den eneste mulighed for gendannelse af en fil at gendanne den ved hjælp af et datagendannelsesprogram såsom Pandora gratis datagendannelse.

Trin 1

Download Pandora Data Recovery eller et lignende datagendannelsesprogram. Gem det på dit skrivebord. Dobbeltklik på installationsfilen til Pandora eller dit valgte datagendannelsesprogram, og klik på "Næste" på de næste to skærme for at starte installationen.

Trin 2

Klik på “Finish” for at fuldføre installationen. Åbn Pandora eller dit datagendannelsesprogram ved at gå til "Start", derefter "Programmer", derefter "Pandora Data Recovery" eller navnet på det datagendannelsesprogram, du har valgt.

Trin 3

Klik på fanen "Søg" øverst på skærmen. Klik på "Søg drev" og vælg "Lokal disk (C :)."

Trin 4

Indtast filnavnet på den fil, du vil gendanne til en tidligere dato i feltet ud for "Filnavn." Klik på "Søg". Pandora eller dit valgte datagendannelsesprogram begynder derefter at søge efter tidligere versioner af den fil.

Højreklik på den version, du vil gendanne, og vælg "Gendan". Pandora eller dit datagendannelsesprogram gendanner filen. Når gendannelsen er afsluttet, har du gendannet filen til en tidligere dato.