Sådan forstås DWG TrueView

Autodesk DWG TrueView er et gratis program, der giver brugerne mulighed for at læse AutoCAD og andre DWG-filer. DWG er en filtypenavn, der bruges til tegningsprogrammer, såsom CAD-software. DWG TrueView er bare en fremviser, så du kan ikke ændre tegningen, men du kan udskrive filerne og konvertere DWG'er mellem AutoCAD-formater. Det er et nyttigt program for dem, der ikke har et komplet CAD-program, men som har brug for at se CAD-filer.

Instruktioner

Trin 1

Download og installer DWG TrueView fra Autodesk-webstedet, http://usa.autodesk.com. Du finder downloadlinket under "Produkter" og derefter "Alle produkter".

Trin 2

Åbn DWG TrueView ved at dobbeltklikke på skrivebordsikonet. Når den er indlæst, skal du klikke på ikonet "Åbn" på værktøjslinjen Hurtig adgang.

Trin 3

Naviger til din DWG-fils placering, og klik på "OK". Tegningen åbnes, og båndet indlæses. Et bånd er en grænseflade med faner i en fanelinje. Fanerne indeholder sæt værktøjslinjer og flere kontrolelementer.

Trin 4

Plot tegningen ved at gå til Ribbon Output-panelet. Klik på ikonet "Plot" og vælg din printer, papirstørrelse, skala og andre indstillinger i dialogboksen Plot, før du klikker på "OK" for at tegne tegningen.

Trin 5

Kontroller størrelserne på tegningen ved hjælp af målepanelet. Forskellige målinger er tilgængelige, men de føjes ikke til tegningen. Snaps er tilgængelige fra båndet for at hjælpe med nøjagtigheden.

Luk tegningen, når du er færdig med at gennemgå den ved at åbne applikationsmenuen under den blå "D" og vælge "Luk". Bemærk, at der ikke er nogen "Gem" -indstilling, så du bliver nødt til at notere dine kommentarer eller eventuelle målinger separat.