Sådan Rip en cd med iTunes & Import MP3s på Mac og Windows

Har du nogle lyd-cd'er der ligger omkring, som du gerne vil digitalisere og konvertere til mp3? Rippe en cd og gøre lyden til MP3 eller M4A spor er bemærkelsesværdigt enkel med iTunes, og processen er den samme på både en Mac og Windows PC.

Dette er en god tilgang, hvis du vil digitalisere en cd-musiksamling for at komme ind på en computer til arkivformål, lytte gennem iTunes eller endda til senere kopiering til en iPhone eller iPad.

Nu ved jeg hvad du tænker, ikke mange moderne Mac'er og pc'er har CD- eller DVD-drev længere, ikke? Men det bør ikke stoppe dig fra at rippe en cd, hvis du virkelig vil, fordi du kan bruge et eksternt cd / dvd-drev, en SuperDrive (du kan også bruge en Apple SuperDrive med Windows) eller endda bruge Remote Disc til at dele en CD / DVD-drev fra en anden Mac.

For at bruge denne vejledning til at konvertere en almindelig lyd-cd til MP3-filer, skal du bruge følgende:

  • iTunes på en Mac eller Windows PC
  • Cd-drev (eller du kan få et eksternt cd / dvd-drev)
  • En standard lyd-cd, som et musikalbum

Forudsat at du opfylder disse enkle krav, er du klar til at konvertere lyd-cd'en til MP3-filer på computeren. Lad os komme igang.

Sådan Rip en cd med iTunes

Processen med at rippe en cd og gøre lyden til MP3-filer er den samme, om iTunes er på en Mac eller Windows, sådan fungerer det:

  1. Åbn iTunes på den computer, du vil importere sangene til
  2. Indsæt den cd, du vil rive og blive til MP3'er
  3. Når iTunes genkender disken og viser skærmen "Audio CD", skal du klikke på knappen "Import CD"
  4. Der vises en statuslinje øverst på iTunes-skærmen, vent bare på, at dette er færdigt, når iTunes er færdig med at importere cd'en

Når den er færdig, forsvinder fremdriftslinjen fra iTunes, og lydsporene har et lille grønt markeringsmærke ved siden af ​​dem i iTunes.

Du er færdig, du har nu MP3'er af dine sange fra cd'en! Nu kan du skubbe cd'en fra iTunes, og du kan finde mp3-numrene i dit almindelige iTunes musikbibliotek. Hvis du rippe en stor samling af cd'er gentagne gange, kan du måske også have album kunst til iTunes, så iTunes-biblioteket ser ud til at det skal.

Som en hurtig side notat vil iTunes som standard importere en lyd-cd ved hjælp af en MP3-encoder med indstillinger af høj kvalitet ved 160 kbps. Disse iTunes-importindstillinger kan om nødvendigt ændres, enten for at hæve eller sænke kvaliteten og bithastigheden, eller for at ændre importformatet fra MP3 til M4A, hvis det ønskes.

Når sangene er gemt i dit iTunes-bibliotek, kan du gøre hvad du vil med dem. Lyt og nyd, kopier dem til din iPhone eller iPad, gør dem til ringetoner til en iPhone (bare husk at kopiere iTunes til en iPhone er ændret i nye iTunes-versioner, og det er lidt anderledes), uanset hvad du vil.

Nyd din friskrevne musik! Og hvis du har spørgsmål eller kommentarer om at bruge iTunes til at rippe cd'er i mp3-format, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor.