Sådan tilsluttes mit tv til CCTV-sikkerhed

Fjernsyn med lukket kredsløb (CCTV) er ofte forbundet med sikkerhedskameraer. Sikkerhedskameraet optager video og sender det til en overvågningsstation og / eller optageenhed. Tilslutning af et CCTV-kamera til et forbruger-tv er ekstremt simpelt og kræver kun brug af et koaksial- eller RCA-kabel, der skal køres fra kameraet til tv'et. Begge disse kabeltyper kan købes i enhver elektronikbutik til en lav pris.

Trin 1

Sådan tilsluttes mit tv til CCTV-sikkerhed

Bestem, hvilke forbindelser CCTV-sikkerhedskameraet har. Tv'et skal have både RCA og koaksiale indgange; i det mindste har den en af ​​dem. CCTV-kameraet vil sandsynligvis ikke have begge indgange. Se på bagsiden af ​​kameraet, og find ud af, om det har porte til koaksial eller RCA.

Trin 2

Mål afstanden fra CCTV-kameraet til TV'et. Denne måling er nødvendig for at bestemme længden på det kabel, der skal købes.

Trin 3

Køb enten et RCA- eller koaksialkabel. Sørg for, at der købes et længe nok kabel ved hjælp af de krævede målinger. Begge disse kabler er bredt tilgængelige i de fleste elektronikbutikker.

Trin 4

Tilslut kablet til bagsiden af ​​CCTV-kameraet. Et RCA-kabel vil simpelthen blive tilsluttet bagsiden af ​​kameraet og matche farverne på kablet med farverne på inputportene. Et koaksialkabel skal skrues ind i kameraets bagside.

Trin 5

Kør kablet fra CCTV-kameraet til tv'et.

Tilslut kablet til tv'ets indgangsporte. Igen vil RCA-kabler blive tilsluttet, og et koaksialkabel vil blive skruet i. Tænd for tv'et, og det skal modtage live-feedet fra CCTV-kameraet. Tv'et skal muligvis indstilles på en anden videoindgang eller kanal for at modtage forbindelsen, men det afhænger af tv'ets mærke og model.