Trin til at skifte til en anden iPhone

Du kan til enhver tid slette indhold fra din iPhone og downloade det gratis fra iTunes til telefonen eller enhver anden enhed, der også deler iTunes-kontoen. Synkronisering af iPhone med iTunes multimediestyringssoftware opretter en sikkerhedskopi af enhedens specifikke indstillinger, så ved hjælp af disse to funktioner kan du gendanne en anden iPhone - en, der tilhørte en anden - til samme status som din nuværende.

Sikkerhedskopier din gamle iPhone

Download og installer iTunes på din computer, og slut din iPhone til computeren ved hjælp af dens USB-kabel. Åbn fanen "Oversigt" i iTunes-hovedvinduet, og klik på knappen "Synkroniser" i nederste højre hjørne. Dette opretter en sikkerhedskopi af iPhones indhold og indstillinger på computeren, som bruges til at gendanne den nye iPhone til samme status. Som en sikkerhedsforanstaltning er det tilrådeligt at gøre det samme med den nye iPhone på den nuværende ejers computer, hvis den skal gendannes på et senere tidspunkt.

Ryd dine iPhones

Inden du ændrer iPhones, skal du nulstille begge fabriksindstillinger for at fjerne følsomme oplysninger, der findes i applikationer og indstillinger. Start indstillingsprogrammet på den første iPhone, og åbn siden "Nulstil". Tryk på knappen "Slet alt indhold og indstillinger" efterfulgt af den røde "Slet" -knap, der dukker op. Dette vil slette iPhones hukommelse fuldstændigt. Du kan ikke gendanne hukommelsen, medmindre du tidligere har lavet en iTunes-sikkerhedskopi.

Skift SIM-kort

Hold tænd / sluk-knapperne på iPhones nede, og skub den røde knap på skærmen til højre, og luk enhederne ned. Indsæt iPhones SIM-udskubningsværktøj i det lille hul ved siden af ​​SIM-kortbakken. Bakken skubbes ud og giver dig mulighed for at fjerne den fuldstændigt fra iPhones kabinet. Vær opmærksom på, at det aktuelle SIM-kort ikke er fastgjort til bakken og sandsynligvis falder ud, når det skubbes ud. Sæt dit eksisterende SIM-kort i SIM-kortbakken, og skub det helt ind i den nye iPhones kabinet. Tryk på tænd / sluk-knappen for at tænde den nye iPhone igen.

Gendan den nye iPhone

ITunes "Gendan" -funktionen giver dig mulighed for at anvende den gamle iPhones sikkerhedskopifil på din nye iPhone, så den indeholder alle de samme indstillinger og indhold. Tilslut den nye iPhone til computeren ved hjælp af dens USB-kabel, og klik på knappen "Gendan" i fanen "Oversigt". Klik på knappen "Don't Backup" i dialogboksen. du behøver ikke sikkerhedskopiere en tom enhed. Vælg den gamle iPhones sikkerhedskopifil i rullemenuen, og klik på "Fortsæt". Håndsættets skærm bliver sort og viser Apple-logoet, mens iPhone gendannes til dine tidligere indstillinger.