8 Skjulte HD Baggrunde fundet på Apple "Start noget nyt" side

Leder du efter nogle nye højopløsningsbaggrunde til din Mac, iPhone, iPad, Android eller Windows PC? Vi har gravet en håndfuld op på parallax-heavy web-funktionen på Apple.com kaldet "Start Something New", som understreger bruger skabt kunst og fotografering, der udelukkende er lavet med og på iOS-enheder.

Hvis du popper rundt på siden ressourcer, vil du opdage, at nogle af de smukke billeder er tilgængelige i høj opløsning, hvilket gør dem perfekte passer til tapet. Billederne nedenfor blev afdækket ved hjælp af funktionen "Inspect Element" i din foretrukne webbrowser, og derefter bare på udkig efter Retina 2x versioner af billeder af hvert billede. Vi har vist dig, hvordan du gør dette før, for at finde andre fantastiske tapeter på Apple.com, herunder deres miljøside og andre steder på deres produktsider.

Links peger direkte på billedfiler på Apples servere, klik på en miniature for at starte den fulde version på apple.com:

BUNKUS

Ørken 1

Overhead Beach

Ørken 2

Ørken Dunes

Kid silhuet photoshop

Overhead Harbor

Overhead bådene

Bonus: iMac City lys

Vil du se nogle andre mulige baggrunde? Se på Start noget nyt side på Apple.com, som indeholder mange flotte billeder og gør tunge brugen af ​​parallax og bevægelseseffekter.

Disse skærer ikke din sennep? Så tjek flere wallpapers her.