Sådan bruges en PayPal-saldo

PayPal giver medlemmerne mulighed for at udføre forskellige finansielle transaktioner online uden at dele deres personlige økonomiske oplysninger. Medlemmer kan bruge deres PayPal-saldi til at sende og modtage penge; kontohavere kan linke deres personlige opsparing og checkkonto til deres PayPal-konto for at overføre penge mellem konti. Medlemmer kan også bruge PayPal til at foretage køb.

Trin 1

Overfør pengene til din bankkonto. Log ind på din PayPal-konto. Indtast dit brugernavn og din adgangskode. Vælg linket "Profil" under fanen "Min konto". Vælg linket "Bankkonti" og klik på knappen "Tilføj bank". Dette giver dig mulighed for at tilføje dine bankkontooplysninger. Indtast dine bankkontooplysninger, og klik på "Fortsæt" for at bekræfte dine indtastede oplysninger. Følg instruktionerne for at bekræfte din bankkonto.

Trin 2

Send penge til familie og venner. Alt hvad du behøver er modtagerens e-mail-adresse eller mobiltelefonnummer. For at sende penge skal du logge ind på din PayPal-konto og vælge fanen "Send penge". Indtast modtagerens e-mail-adresse eller telefonnummer og dollarbeløbet. Vælg fanen "Personlig" og klik på "Fortsæt". Gennemgå betalingsoplysninger, og vælg knappen "Send penge".

Trin 3

Betal for eBay-varer. Log ind på din PayPal-konto, og vælg fanen "Send penge". Vælg "Betal for eBay-varer." Indtast dit eBay-brugernavn og din adgangskode, og klik på "Send". Alle varer, du har købt på eBay, og som afventer betaling, vises her.

Trin 4

Anmod om en kontrol. Du trækker din resterende PayPal-saldo tilbage i form af en check. Der opkræves et gebyr på $ 1,50 for hver tilbagetrækning af check. Log ind på din PayPal-konto for at anmode om en kontrol. Under fanen "Mine konti" skal du vælge "Tilbagetrækning" og "Anmod om kontrol." Indtast det dollarbeløb, du anmoder om. Tilføj din postadresse, og vælg "Fortsæt". Bekræft oplysningerne om anmodning om check, og vælg "Send penge."

Foretag køb. Mange onlineforhandlere har PayPal som betalingsmulighed, når du foretager dit køb.