Sådan genindlæses OS X Mavericks Installer fra OS X Yosemite App Store

I nogle specifikke situationer kan Mac-brugere, der kører OS X Yosemite, ønske at geninstallere den komplette installationsprogram af et tidligere operativsystem som OS X Mavericks. Dette er typisk noget, kun avancerede brugere vil gerne gøre, måske for at lave et bootable installer til den ældre OS X-version, til opgradering af en anden Mac eller endda nedgradering (mere om det på et øjeblik), men medmindre du har en overbevisende grund til at downloade den tidligere OS X release installer der er lidt anden grund til at gøre dette.

For at være helt klar, er det ikke tilstrækkeligt at downloade og forsøge at køre det gamle installationsprogram alene for at nedgradere fra OS X Yosemite tilbage til OS X Mavericks på en Mac. Brugere, der ønsker at opnå det, kunne enten bruge en gammel Time Machine-backup, bruge internetgendannelse, udføre en ren Mavericks-installation eller følge dette for at lave et bootbart installationsprogram til OS X Mavericks, som alle er meget mere tekniske processer, der ikke er vil blive dækket her. Forsøg ikke at installere OS X Mavericks over en eksisterende OS X Yosemite-installation, det virker ikke, og du vil næsten helt sikkert bryde noget, som kan resultere i filtab eller værre.

Downloader OS X Mavericks Installer fra OS X Yosemite App Store

For at kunne finde mavericks installationsprogrammet skal du have downloadet det på et eller andet tidspunkt med det samme Apple ID, du bruger for at få adgang til App Store. Hvis du aldrig tidligere har downloadet det eller installeret det på en Mac, finder du ikke installationsprogrammet tilgængeligt på den pågældende konto.

  1. Gå til Apple-menuen og vælg "App Store"
  2. Klik på fanen "Køb" og log ind på dit Apple-id, hvis du ikke allerede har gjort det
  3. Rul gennem listen over købte / downloadede apps og find "OS X Mavericks", og klik derefter på knappen "Download" ved siden af ​​navnet
  4. Bekræft at du vil downloade installationsprogrammet til OS X Mavericks (10.9), på trods af at du kører en nyere version af OS X (10.10)

Den velkendte "Installer OS X Mavericks" app vises i Mac / Programmer / mappen, når den er færdig med at downloade.

På dette tidspunkt kan du gøre, hvad din oprindelige hensigt var med installationsprogrammet, om det simpelthen er at kopiere det til en anden ældre Mac for at opgradere den til et nyere OS (men ikke til Yosemite), lave et bootable installationsdrev, format og kør en ren installation af OS X 10.9, eller hvad din plan var.

For hvad det er værd, fungerer denne proces for at downloade enhver anden ældre version af OS X installeringsprogrammet, der er knyttet til din App Store-konto, samt at geninstallere installatørerne af aktuelt aktive versioner af OS X, herunder installationsprogrammet til OS X Yosemite.