Sådan gør du Media Player Classic til din standardafspiller

Media Player Classic, ligesom iTunes og Windows Media Player, er en multimediesoftware designet til at lade dig se videoer og lytte til musik på din Windows-pc. Hvis du har mere end en medieafspiller på din computer, men foretrækker at bruge Media Player Classic, sparer du tid og kræfter ved at indstille den som din standard medieafspiller. Ændring af din standard medieafspiller i Windows 7 (den seneste udgave af Windows og efterfølger til Windows Vista) og ældre Windows-operativsystemer er let at gøre og tager kun få øjeblikke.

Windows 7

Trin 1

Åbn menuen Start på skrivebordet, og klik på "Standardprogrammer".

Trin 2

Vælg "Indstil dine standardprogrammer."

Trin 3

Find Media Player Classic i programlisten i venstre side af vinduet, og klik på den.

Klik på "Indstil dette program til standard". Media Player Classic er nu din standardafspiller for alle filtyper, den kan åbne.

Ældre versioner af Windows

Trin 1

Højreklik på den fil, som du vil indstille Media Player Classic for som standardafspiller.

Trin 2

Klik på "Åbn med", og klik derefter på "Vælg program ..." i rullemenuen, der vises.

Trin 3

Vælg Media Player Classic som standardafspiller for den pågældende fil, og sørg for, at afkrydsningsfeltet "Brug altid dette program til at åbne denne type fil" er markeret.

Klik på "OK". Media Player Classic er nu din standardafspiller for denne filtype. Dette skal gøres individuelt for hver filtype, som Media Player Classic skal afspilles som standard.