Sådan oprettes en Yahoo-blog (6 trin)

Blog er en forkortelse for "weblog". Yahoo giver dig mulighed for at oprette gratis blogs, og du behøver ikke at vide noget om webdesign. Det er et websted, der opdateres regelmæssigt og ofte bruges som en slags online dagbog. Mange blogs har et særligt fokus som politik, udformning eller at være enlig mor. Men stadig andre blogs er en fantastisk måde at holde kontakten med venner og familie ved at skrive om dit liv. Et godt træk ved blogging er, at læsere kan deltage i din blog ved at kommentere.

Trin 1

Gå til http://360.yahoo.com/. Dette er stedet, hvor du tilmelder dig din blog. Hvis du allerede har en yahoo-e-mail-konto, kan du vælge at logge ind. Hvis du ikke allerede har en yahoo-konto, skal du blot tilmelde dig i stedet.

Trin 2

Sådan oprettes en Yahoo-blog (6 trin)

Vælg "Min blog" øverst på siden for at begynde at oprette en blog. Det er her, du begynder at vælge, hvordan du vil have din blog til at se ud.

Trin 3

Sådan oprettes en Yahoo-blog (6 trin)

Besvar de næste tre spørgsmål. Disse bestemmer, hvilken slags baggrund din blog har, hvilke farver og det generelle udseende. Du beslutter også et navn til din blog og vælger nogle nøgleord, der beskriver din blog.

Trin 4

Blog er en forkortelse for weblog. Yahoo giver dig mulighed for at oprette gratis blogs, og du behøver ikke at vide noget om webdesign. Det er et websted, der opdateres regelmæssigt og ofte bruges som en slags online dagbog. Mange blogs har et særligt fokus som politik, udformning eller at være enlig mor. Men stadig ...

Skriv dit første blogindlæg. For at gøre dette skal du klikke på "Opret en ny blogindgang" øverst på siden. Sådan opretter du indholdet til din blog. Disse poster kaldes indlæg.

Trin 5

Blog, Yahoo, Blogging

Vælg en titel til dette blogindlæg, og skriv den i titelboksen. Skriv indholdet af dit indlæg i hovedfeltet, og vælg derefter at offentliggøre det. Du kan vælge "Vis blog" for at se, hvordan din blog vil se ud for andre brugere.

Send din blogs URL til dine venner og familie, så de regelmæssigt kan kontrollere din blog. De kan interagere med dig ved at efterlade kommentarer.