OS X Mavericks Developer Preview 4 Udgivet

Den fjerde udvikler forhåndsvisning af OS X Mavericks er blevet frigivet til registrerede udviklere. Opdateringen kan installeres direkte fra App Store ved hjælp af softwareopdatering og vejer omkring 1, 5 GB afhængigt af, hvilken Mac der er installeret på.

I øjeblikket leverer Software Update den eneste metode til installation af OS X Mavericks DP4 på en Mac, da Apple Developer Center for øjeblikket er vedligeholdt efter vedligeholdelse af en sikkerhedshændelse.

Derudover kan brugere, der ikke har besøgt App Store, siden den 3. DP-udgivelse, finde ud af, at opdateringer til Mavericks Developer Preview Recovery-partitionen og Samantha-stemmen også er tilgængelige.

Den endelige version af OS X Mavericks (10.9) forventes at ankomme engang i efteråret, og vil medføre tabbed Finder-support, forbedret brug af flere skærme, betydelige processor- og strømstyringsforbedringer, filmærkning i Finder og meget mere. Mac'er med Mavericks kompatibilitet forventes at være meget de samme som dem, der er i stand til at køre Mountain Lion, selvom det kan ændre sig før offentliggørelsen senere på året.