Sådan vinder du på Lemonade Stand Game

Lemonade Stand til iPhone og iPad er en inkarnation af Apple II-titlen, der blev frigivet for mere end 20 år siden. Et spil, der er beregnet til at blive spillet i trin på 30 minutter, er Lemonade Stand let at vinde, men svært at mestre. En stærk forståelse af udbud og efterspørgsel - såvel som de forskellige mekanikker i spillet - hjælper dig med at slå denne økonomisimulator og placere en høj score.

Start spillet og afslut introduktionsvejledningen. Lær de forskellige forhold, der påvirker dit limonadesalg, såsom vejr, trafik og økonomi.

Hold styr på tendenser i limonadekøb, og overvåg, hvornår dine kunder køber mest limonade. Bemærk ændringerne i vejr og trafik, der hjælper med at få flere forretninger til din stand.

Følg reglerne for udbud og efterspørgsel ved at øge din limonadeproduktion, når du modtager flere kunder. Placer reklame, og juster din pris for at eskalere efterspørgslen efter dit produkt.

Vind spillet ved at tjene mest muligt efter 30 minutter. Revider dine salgsstrategier, og gentag spillet for at slå din bedste total.

Tips

At øge mængden af ​​limonade, du sælger på en varm dag, er et stort løft i erhvervslivet.

Advarsler

Foretag aldrig mere end en $ 1-tilpasning af din pris til enhver tid. Brug mindre trin, ellers finder du et pludseligt fald i forretningen.