Gratis virtuelle kørelektioner

Virtuelle køretimer er primært til underholdningsformål. Du kan ikke forvente at lære at køre et faktisk motorkøretøj gennem køreundervisning, der er virtuel. Nogle websteder tilbyder dog information om køreprøven, ud over virtuelle køreundervisning, og det kan hjælpe dig med en skriftlig køreprøve.

Lær 4 gode: Driver Education Simulator Game

Vælg din instruktør, og fortsæt til spilmenuen til disse virtuelle kørelektioner. Du kan vælge indstillingen "Øvelseslektioner" og vende tilbage til hovedmenuen for at tage køreprøven. Ved hjælp af dit tastatur kan du øve parallel parkering, dreje til venstre ved et 4-vejs stop, dreje til venstre ved et grønt lys og trække sig ud af en parkeringsplads. Køreeksamen tester, hvad du har øvet, og giver dig et bestemt antal gange mulighed for at udføre en bestemt køreopgave korrekt.

3-D køreskolesimulator

3-D Driving School Simulator giver dig trin-for-trin virtuel køreoplevelse med en bil, motorcykel eller scooter. Virtuelle chauffører kan køre i forskellige trafikforhold som regn eller sne og om dagen og natten. Det er også en mulighed for at tænde og slukke forlygter og tænde og slukke forrudeviskere efter behov. Denne simulator koster penge, men hvis du ser øverst til venstre for den tredje fane, kan du se linket "Download et gratis DEMO", der giver dig mulighed for at prøve det gratis.

Venstre drejekøreskole: Virtuel køreklasse

Denne virtuelle klasse tilbyder at hjælpe dig med at lære de grundlæggende principper for kørsel, herunder tekniske færdigheder og omfattende viden, så du kan udøve bedre dømmekraft, inden du rent faktisk tager køreundervisning bag rattet. For at få adgang til den virtuelle køreskole skal du registrere dig ved at indsende dit telefonnummer, e-mail og navn. Du får en midlertidig adgangskode (du kan ændre dette, når du er logget ind) via din e-mail, som du kan bruge til at logge på og få adgang til de virtuelle klasser.