Gratis tilmeldingsspil til piger

Mange tilmeldingsspil er tilgængelige på Internettet, typisk målrettet mod en bestemt aldersgruppe. Nogle spil er rettet mod børn, mens andre kun er voksne. Det er ikke ofte, du finder onlinespil, der kun er målrettet mod kvinder, men dem, der gør det, er designet til de pigereste piger.

Barbie piger

Barbie Girls har en virtuel verden "Designet af Barbie." Du kan oprette din egen karakter, designe et rum og spille spil for at tjene B (Barbie) -bukke. Arranger fester for venner og besøg andre brugeres lokaler. VIP'er får adgang til ting som eksklusive mode, spil, makeup og frisurer. VIP-status køb er ikke nødvendigt for at tilmelde dig (se Ressourcer).

Meez

Meez er et online samfund, hvor du opretter en online repræsentation af dig selv (se Ressourcer). Det er en 3D-avatar, som du personliggør, så den ligner dig. Meez-spil kræver installation af Java og Flash. Tjen Meez Coinz ved at få succes i hvert spil. Mønterne er Meez-valuta, der bruges til at købe premiumgenstande. Disse genstande er identificeret ved et lille lyserødt møntikon og kan variere fra tøj eller gaver til sine andre brugere. Coinz kan også købes med PayPal eller kreditkort.

Stardoll

Stardoll er et modefællesskab, hvor du vælger en “dukke” til at designe i detaljer. Det er som en elektronisk version af papirdukker med den ekstra mulighed for at vælge berømte dukker, såsom Rhianna og Justin Bieber. Dukkerne, kaldet MeDolls, kan omgås andre stjernedukker for at få venner. Piger kan endda tilmelde sig online klubber og være vært for fester på hjemmesiden (se Ressourcer).

Pigespil 4 U

Girl Games 4 U tilbyder mange pigespil i kategorier som: eventyr, madlavning, dans, dygtighed og dress-up (se Ressourcer). Spillene er Flash-baserede med nye spil tilføjet ofte. Hvert spil begynder med spilbeskrivelsen eller resuméet, der beskriver de instruktioner og hardware, der bruges til at kontrollere spillet. Et klassificeringssystem, der vurderer spil mellem en og fem stjerner, hjælper med at filtrere dem, der er værd at spille.