OS X Yosemite Golden Master 1.0 og Offentlig Beta 4 Udgivet

Apple har udgivet OS X Yosemite Golden Master Candidate 1.0 til dem, der er registreret hos Mac Developer-programmet, bygningsnummeret er 14A379a. Separat frigivet Apple en opdatering til Yosemite Public Beta-brugere, der er udgivet som OS X Yosemite Beta 4, der bærer build 14A379b.


Mac-udviklere kan finde OS X Yosemite GM 1.0-udgivelsen via Mac Developer Center. GM 1.0-bygningen til udviklere og Beta 4 til Public Beta-brugere er begge tilgængelige som en opdatering tilgængelig via Mac App Store. Downloadning af deltaopdateringen via Mac App Store vejer ca. 900 MB.

Golden Master builds er typisk den endelige version af et program, der sendes til offentligheden. At Apple har mærket dette som "GM Candidate 1.0" tyder på, at det kan modtage en anden opdatering eller to, før de bliver frigivet til det bredere publikum. Ikke desto mindre bør den endelige udgivelse af Yosemite, som officielt er udgivet som OS X 10.10, skyldes inden for de kommende uger.

I øjeblikket er kun udvikleren Preview-udgivelsen af ​​OS X Yosemite faktisk mærket som Golden Master Candidate 1.0. Hvorfor OS X Yosemite Public Beta-udgivelsen er mærket som Beta 4, er stadig at blive set, da begge udgivelser synes at være identiske.

Derudover vil udviklere finde Xcode 6.1 GM er tilgængelig til download.

OS X Yosemite bringer en revideret brugergrænseflade til Mac, og indeholder mange nye funktioner, herunder nye evner, der sigter mod at forbedre arbejdsgangen mellem en Mac og iOS-enheder.

Opdatering: Begge versioner af Yosemite inkluderer en opdatering til Bash shell, versioneret som 3.2.53 (1), for at løse Shellshock-fejlen.