Sådan oprettes 3D-kort

Oprettelse af 3D-kort er en nyttig færdighed, som mange fagfolk som landmålere, forskere, ingeniører og militærofficerer kan bruge til at hjælpe dem med at udføre deres job bedre. Mange applikationer er tilgængelige på markedet i dag, som kan hjælpe dig med at oprette 3D-topografiske kort på få minutter.

Gå til Softree.com og prøv deres Terrain Tools 3-D-program. Softwaren indeholder funktioner såsom landudvikling, kortlægning og terrænmodellering. Alsidigheden af ​​denne software suppleres med dens evne til at levere funktioner til koordinatgeometri, stedsklassificering, design, rapportgenerering og mange andre. For at prøve softwaren skal du gå til downloadafsnittet og vælge applikationsindstillinger såsom civil, skovbrug og kortlægning.

Prøv Map Maker Pro ved at gå til Mapmaker.com. Map Maker Pro er en del af Map Maker Gratis, et gratis GIS (geografisk informationssystem). Brug Map Maker Gratis til enkle behov. For komplekse kort skal du bruge Map Maker Pro. Map Maker Pro er også en let at se GIS-software, der i øjeblikket bruges af mere end 100 lande over hele verden. Outputtet fra Map Maker Pro kan importeres til andre GIS-, CAD- og databaseprogrammer

Opret et 3D-kort over ethvert sted på jorden ved at gå til AnvilPrototype.com's Anvil 3D Mapping-funktion. Webstedet gør det let at oprette et 3D-kort ved at levere en video med trinvise instruktioner. Før du begynder at oprette et kort, skal du registrere og downloade softwaren.

Bestil et 3-D holografisk kort, der er skræddersyet til dig af ZebraImaging.com. Zebra Imaging leverer et digitalt print af 3D-kort over bygninger og andre strukturer. Deres digitale udskrifter bruges af det amerikanske militær, Department of Homeland Security og private virksomheder. Disse kort kan koste så meget som $ 500 pr. Udskrivning.