Find ud af, hvem der ringede til din iPhone med dette Hurtigsøgning Trick

Vi har alle modtaget telefonopkald fra numre, vi ikke genkender, og selv når de vises på iPhone-opkalds-id'et og angiver en områdekode eller region, som de kommer fra, kan kaldet stadig være et mysterium. Ligesom mange andre har jeg været vant til bare at ignorere telefonopkald fra numre, jeg ikke genkender, og lade Voice Mail sortere ud, hvis den, der ringer, faktisk er noget vigtigt eller bare en telemarketer. Men hvad nu hvis de ikke efterlader en besked?

Brug dette lille trick til hurtigt at finde ud af, hvem der ringede til dig, eller i hvert fald hvem tallet tilhørte, og måske også andre detaljer om nummeret:

  1. Når opkaldet er blevet savnet, skal du åbne Telefon og trykke på "Nyheder"
  2. Tryk på det telefonnummer, du har savnet, for at få mere information om dette opkald, tryk så og hold på telefonnummeret selv og vælg "Kopier"
  3. Tryk på Home-knappen og start Safari (eller din mobile browser), og tryk og hold nede i søgefeltet, vælg "Indsæt" for at indtaste nummeret, der tidligere blev kopieret
  4. Søg som sædvanligt, 99% af tiden, hvor de første få søgeresultater handler om opkalderen og identificerer dem med det samme

I skærmbilledet nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan dette virker, med det andet resultat, der afslører opkalderen at være Comcast. Ja, søgeresultatet er blevet udskiftet med Comcast, fordi den oprindelige opkalder sandsynligvis vil have noget privatliv, men du får ideen.

Dette vil selvfølgelig ikke virke for opkald, der kommer igennem som "Blokeret" på grund af * 67-præfikset, og det vil selvfølgelig ikke virke på "Ukendt nummer" -opkald, men for noget andet er det ret praktisk.