Download og installer MacOS Sierra Public Beta lige nu

MacOS Sierra Public Beta er nu tilgængelig til at downloade og installere til enhver Mac-bruger, der er interesseret i at teste det kommende operativsystem. Husk at betasystemsoftwaren er mindre stabil og berygtet buggy, så denne oplevelse anbefales til mere avancerede brugere eller dem med en sekundær computer, de har ikke noget imod at køre beta-systemsoftware på.

Denne vejledning vil gå igennem, hvordan du tilmelder dig MacOS Sierra offentlige beta-program, samt hvordan du downloader og installerer MacOS Sierra 10.12 offentlig beta på en Mac.

Sørg for, at Mac'en er kompatibel med MacOS Sierra, og at du laver en frisk backup med Time Machine, før du begynder.

Sådan downloades og installeres MacOS Sierra Public Beta

  1. Sikkerhedskopier Mac med Time Machine før noget andet, ikke spring over at lave en sikkerhedskopi, eller du kan miste dine ting og evnen til at nedgradere
  2. Besøg den officielle Apple Beta Program-side for Mac OS Sierra her og log ind på dit Apple ID
  3. Rul ned til sektionen "Install MacOS Sierra Public Beta" og klik på den blå "Indløs kode" -knappen for at starte Mac App Store
  4. Koden skal automatisk indløse, og MacOS Sierra Public Beta installatøren skal begynde at downloade

Du kan kontrollere fremdriften for downloaden i fanen Køb i App Store:

Når macOS Sierra er downloadet, starter installationsprogrammet sig selv. Hvis du vil oprette en bootbar USB-installatør til MacOS Sierra beta, skal du afslutte installationsprogrammet og gøre det først, ellers skal du genindlæse det igen.

Den sikreste måde at afprøve beta system software på en enkelt maskine er at installere macOS Sierra offentligt på en separat partition på en Mac og dual boot, og dermed bevare det primære operativsystem. Det anbefales ikke at opdatere en eksisterende Mac OS X-udgave til en betaversion, da den bliver mindre stabil end forventet. En anden mulighed ville være at installere den offentlige beta på en sekundær Mac. Uanset om du altid skal sikkerhedskopiere en Mac, skal du springe over en backup, der har medført tab af data eller værre.

Hvis du er ligeglad med at lave en opstartsinstallator eller dele disken først, kan du fortsætte og køre installationsprogrammet for at installere eller opdatere til MacOS Sierra public beta.

Når MacOS Sierra 10.12 er installeret, genstarter Mac automatisk, og computeren kører Mac OS X 10.12 offentlig beta. Fremtidige offentlige betabygginger kommer som standard gennem fanen App Store-opdateringer.

Hvis du er interesseret i beta-software, kan du også downloade og installere iOS 10 offentlig beta på iPhone eller iPad også.