Ikke tilfreds med OS X El Capitan? Sådan sender du feedback til Apple

OS X El Capitan (10.11) er en del af en åben offentlig beta, hvilket betyder, at enhver bruger kan vælge at installere og køre beta-versionen af ​​den fremtidige OS X-systemsoftware på deres Mac. Dette er en chance for Mac-brugere at hjælpe med at forme fremtiden for OS X, og en god måde at gøre det på er at sende feedback direkte til Apple gennem de indbyggede rapporteringsmekanismer.

Selvfølgelig er dette en beta, så det er ikke alt glat sejlads, og hvis du kører OS X El Capitan og du opdager noget, du enten ikke kan lide, et vedholdende crash, en fejl eller et andet problem, bør du Lad Apple vide ved at bruge de indbyggede rapporteringsværktøjer også.

Rapporteringsværktøjet, som OS X Public Beta-brugere vil stole på, hedder "Feedback Assistant", og du kan starte det via Dock eller ved at bruge Spotlight (kommando + mellemrum). Resten er bare et spørgsmål om at udfylde en klage, en problemrapport eller en fejlrapport, hvilket er ret simpelt. Disse sendes direkte til Apple, og forhåbentlig vil blive behandlet med en fremtidig OS X-udgivelse.

Sådan kan du sende feedback direkte til Apple om OS X El Capitan fra Public Beta:

  1. Åbn Feedback Assistant (fra Dock, Launchpad eller Spotlight)
  2. Hvis du er i flere OS X Public Betas, skal du vælge "OS X EL Capitan" fra menuen til venstre og derefter vælge "Ny feedback" - ellers kan du bare trykke på Command + N for at oprette en ny problemrapport
  3. Udfyld de relevante felter med fejlen, problemet, klagen eller problemet, du oplever, være så detaljeret som muligt, så Apple kan forhåbentlig replikere og afhjælpe problemet
  4. Vælg "Fortsæt" for at indsamle genererede filer, der indeholder nogle generiske systemoplysninger, fejlrapporter, og alternativt vedhæfte skærmbilleder og andre data for at understøtte din problemrapport, og klik derefter på Fortsæt igen
  5. Gennemgå problemrapporten og klik på "Send" for at sende den til Apple

Det er alt der er til det, tilbagemeldingen vil gå til Apple til anmeldelse. Du kan sende så mange feedbackrapporter som du vil, og da du deltager i det offentlige beta-program, er det meget opmuntret, da det er mere sandsynligt, at fejlene eller problemerne vil blive behandlet, inden den endelige version udgives senere på året .

Applikationen til feedbackassistent fungerer som en lille postkasse af forskellige slags, og du kan holde øje med de fejl og problemer, du har rapporteret. Hvis en besked nogensinde kommer fra Apple, vises den også i Feedback Assistant (BTW, jeg har indsendt mange fejlrapporter for mange betas og har aldrig haft et svar, så føl ikke forkert, hvis du ikke hører noget tilbage fra Apple om et problem). Husk, at OS X Yosemite Public Beta også tilbyder de samme indbyggede rapporteringsværktøjer, så selvom du ikke er på El Capitan, men kører offentlige betas af Yosemite, kan du stadig dele dine oplevelser med Apple.

Kører OS X El Capitan ikke? Ikke i det offentlige beta-program overhovedet? Det er ok, alle brugere kan give Apple tilbagemelding om Mac OS X på deres hjemmeside her, så selv de uden en beta-version kan stadig gøre det, hvis de gerne vil stemme deres mening om en fejl eller endda bare noget, de er utilfredse med. om med OS X eller Mac oplevelsen.

Høres! Udfylde hyppige feedbackrapporter for problemer, du oplever eller problemer, du støder på. Det hjælper i sidste ende Apple og fremtidige brugere af OS X, og det kan meget godt føre til en mere raffineret og stabil OS X El Capitan oplevelse.