Vil du betatest Mac OS X? Nu kan nogen med Apples Beta Seed Program

Apple har udvidet tilgængeligheden af ​​beta OS X-systemsoftware til alle Mac-brugere, hvilket muligvis muliggør, at nogen kan køre de nyeste pre-release beta-builds af operativsystemet til forsøg og feedback. Doblet OS X Beta Seed Programmet, dette er første gang siden den oprindelige udgivelse af OS X, at Apple har tilladt ikke-udviklere adgang til beta-operativsystemerne.

Selvom det kan være tiltalende for mange, anbefales betaprogrammet ikke til primære brugere eller til nybegyndere, da betasoftwaren ofte er buggy og ufuldstændig og tilbyder en oplevelse, der endnu ikke er så raffineret som en offentlig udgivelse. Derfor må gennemsnitlige Mac-brugere med en enkelt maskine sandsynligvis ikke forstyrre OS X Beta Seed-programmet, hvilket gør dette bedst forbeholdt nysgerrige Mac-brugere, som har en ekstra maskine, de kan køre beta'en bygger på.

Mac-brugere, der er interesseret i dette program, skal logge ind på Beta Seed-webstedet med et Apple-id, læse og acceptere en langvarig aftale om vilkår og betingelser, sikkerhedskopiere deres Macs med Time Machine, og derefter installere et Apple-værktøj for at få adgang til betaen software downloads:

  • Tjek Apple Seed OS X Beta Programmet

Formentlig vil OS X Beta-programmet blive betydeligt mere interessant med den kommende udvikler udgivelse af OS X 10.10, som forventes at blive afsløret den 2. juni på Apple World Wide Developer Conference. Den næste større revision af Mac OS X (antages at være OS X 10.10) siges at indeholde en betydelig brugergrænseflade revision, svarende til det, der ses med iOS 7, hvilket kan have påvirket Apple i at åbne betaversionerne til et bredere publikum før frigive den endelige version, forventes at lancere i efteråret i år. I øjeblikket er beta-versionen af ​​OS X, der tilbydes via programmet, 10, 9.3.