App Store Langsom i iOS 6? Sådan løses trægheden

Bortset fra Maps-problemerne, er App Store i iOS 6 nok den næstmest talte om ændring af den nyeste iOS-systemsoftware. Selv om det utvivlsomt er en bedre brugeroplevelse på mange måder, er et område, der virkelig lider under hastighed, meget, og mange brugere oplever meget træg opførsel i App Store, om det er forsinket, mens man forsøger at navigere rundt i apps, gennemse Top Charts, eller bare gennemgå og downloade fra deres købshistorie. Mest frustrerende kan App Store-slowness også påvirke de nyeste iOS-enheder, herunder iPhone 5 og iPad 3 gen.

Nogle mennesker bebrejder HTML5 og den tunge øjenkande og animationer, men underligt synes trægheden at komme og gå tilfældigt, og vi tror, ​​vi har endelig opdaget årsagen. Sådan løser du det:

  • Åbn indstillinger, tryk på "Privacy", og tryk derefter på "Location Services"
  • Rul ned til bunden af ​​skærmen for at finde og tryk på "System Services"
  • Søg efter "Genius for Apps" og vip knappen til OFF

For iOS 6-enheder, der har oplevet de langsomme App Store-problemer, har indstillingen "Genius for Apps" næsten altid et gråt eller lilla ikon ved siden af ​​det, hvilket angiver, at det for nylig har brugt placeringstjenester. Hvis du tænder for denne funktion, ser du ud til at afslutte tilfældige hastighedsproblemer i App Store fuldstændigt, formentlig fordi Genius-funktionen ikke længere gør hvad som helst i baggrunden, mens du navigerer og bruger butikken.

Med App Genius off, dobbeltklik på Home-knappen, og tryk så og hold på ikonet App Store for at afslutte det. Genstart App Store, og alt skal være meget hurtigere igen.