Hvordan får jeg et sort bælte i "FireRed"?

Andegenerationsspilene i "Pokemon" -serien tillod dig at give dine Pokemon-genstande til at holde og bruge under kamp. Nogle af disse genstande genopretter helbredet eller fjerner statuseffekter under kamp, ​​mens andre øger kraften i din Pokemons bevægelser. I tredje generationens spil "Pokemon FireRed" kan en af ​​disse opstartsartikler, Black Belt, ikke findes eller købes på normal måde, men kan fås ved at følge et par specifikke instruktioner.

Få en Pokemon med Dark Move Thief. Tyv er et træk med lav skade, der har en chance for at stjæle enhver tilbageholdt genstand fra en modstander, forudsat at Pokemon, der bruger den, ikke allerede har en. Poochyena, Lombre og Kecleon lærer dette skridt naturligt. Du kan også lære dette skridt til en bred vifte af Pokemon ved hjælp af den tekniske maskine # 46, der findes på Mt. Måne.

Rejs til rute 15. Denne rute er øst for Fuschia by. Kig efter to Martial Artist-trænere. Dette vil føre til en dobbelt kamp med Crush Kin Ron og Maya. Kampen vil være mod en Hitmonchan og en Hitmonlee. Brug Thief på en af ​​dem, indtil flytningen er vellykket. Afslut kampen.

Brug Thief til at fjerne det sorte bælte fra en af ​​de Pokémon, du lige har kæmpet for. Brug Vs Seeker, hentet fra Pokemon Center i Vermillion City, til at udfordre duoen igen. Brug Thief på den anden Pokemon til at tage det andet Black Belt.