NES Emulator til Mac: Nestopia

At spille NES-spil på din Mac kan betragtes som nerdy eller retro, men det er også bare sjovt. Jeg fandt endelig en anstændig NES-emulator til Mac, der er gratis, og endnu vigtigere er den stabil.

Det hedder Nestopia, (få det, NEStopia?), Og det har alle de funktioner, du har forventet af en god emulator: stabilitet, frysestater, brugerdefinerede tastaturkontroller, justerbare billedfrekvenser og forskellige skærm tweaks, der endda kan efterligne den funky NTSC-forbindelse.

At spille spil er let, enten vælg dem fra browseren i Nestopia, eller du kan trække dem ind i appen, eller når filetypen er tilknyttet (.nes ROM), skal du bare dobbeltklikke på en ROM-fil for at afspille den.

Download Nestopia
Nestopia er en gratis download og kræver Mac OS X 10.5 eller nyere, og jeg kører det perfekt i Mac OS X 10.6.6. Du kan downloade Nestopia direkte fra udvikleren.

Hvad med NES Games og ROM-filer?
NES-spilfiler er kendt som ROM'er, og på trods af at de er gamle titler, opretholdes nogle af ophavsrettighederne, som kan sætte ROM'erne i et lovligt gråt område. Hvis du allerede ejer spilene til en fysisk NES, er der et argument, at du har ret til at have ROM, fordi de fungerer som backup. Lovligheden af ​​spil-ROM'er er ofte i det mindste uklare, så du bliver nødt til at finde disse ROM-filer alene. Næsten ethvert spil er bare en Google-søgning væk, og de er alle relativt små filstørrelser (Super Mario World er 45kb!).

Flere emulatorer!
Vil du have flere emulatorer til din Mac? Vi har dækket SNES, Wii & Gamecube, N64, Nintendo DS og PS2 før, så tjek dem ud.