Hvordan får jeg en produktnøgle til Microsoft Office-prøveversion?

Som en tilskyndelse for folk til at købe deres Office-softwareprodukt, tilbyder Microsoft en gratis prøveperiode i en begrænset periode. I løbet af denne tid har produktet fuld funktionalitet, men i slutningen af ​​prøveperioden fungerer det kun med et reduceret sæt af muligheder. Prøveversionen er tilgængelig på en CD ved download af softwaren fra Microsofts websted, eller den kan være forudinstalleret af leverandøren af ​​et nyt computersystem. Men den blev opnået, en produktnøgle skal leveres og indtastes i registreringsskærmen for at aktivere prøveversionen.

Trin 1

Installer softwaren ved at følge instruktionerne på skærmen. Disse gennemgår en række trin, indtil de når frem til en skærm, der anmoder om indtastning af en prøveproduktnøgle. Hvis prøvekopien af ​​Microsoft Office blev installeret fra en fysisk cd, er produktnøglen udskrevet på cd-kufferten. Det kan også udskrives på et ægthedscertifikat (CoA), der fulgte med produktet.

Hvis prøvesoftwaren blev downloadet direkte fra Internettet, blev nøglen angivet på både "Download" og "Tak" -siderne. Som en del af downloadprocessen blev det anbefalet, at begge disse sider blev bogmærket til senere reference, hvis nøglen var forkert lagt. Nøglen blev også sendt i en e-mail efter tilmelding til retssagen.

Hvis en prøveversion af Microsoft Office var forudinstalleret på computeren, blev prøvenøglen inkluderet i litteraturen, der er vedlagt instruktionerne og vejledningerne.

Trin 2

Der er begrænsede muligheder for brugeren, hvis den originale prøveproduktnøgle er blevet forkert. Hvis softwaren var forudinstalleret på computeren, er det en OEM-version (Original Equipment Manufacturer) af Microsoft Office, og det er leverandørens ansvar at levere en erstatningsnøgle. I dette tilfælde skal du kontakte leverandørens kundeservicefunktion og bede om deres hjælp: Microsoft kan ikke hjælpe.

Hvis produktet blev hentet direkte fra Microsoft, enten som en CD eller som en download, er rådgivningen fra Microsoft at kontakte deres kundesupportteam og anmode om en erstatningsnøgle.

Hvis et aktiveret prøveprodukt skal geninstalleres, og produktnøglen ikke er tilgængelig, kan du kontakte kundesupportfunktionen hos enten leverandøren eller Microsoft, eller du kan købe et softwareprodukt til nøglegendannelse, der scanner din harddisk og identificerer nøgler for alle de produkter, du har aktiveret.