Sådan konverteres AV-kabler til USB

Elementer, du har brug for

  • AV-kabler

  • AV til USB-adapter

  • Komponent med AV-stik

  • Komponent med USB-port

Audio / videokabler gør hurtigt arbejde med at forbinde hjemmebiografkomponenter med standardstik, men spredningen af ​​elektroniske enheder med forskellige porte og stik kan gøre det udfordrende at integrere forskellige typer udstyr. Computere, mobiltelefoner og MP3-afspillere bruger f.eks. Ofte USB-porte (Universal Serial Bus) til at forbinde andre enheder. Når en bruger f.eks. Vil forbinde en cd-afspiller til en computer, skal der være en slags konverter til at skifte de runde lydstik til et USB-stik. En adapter er nøglen til denne konvertering.

Tilslut AV-kablerne til AV til USB-adapteren ved at sætte det gule videostik i det gule stik og de hvide og røde lydstik i de tilsvarende farvekodede stik.

Tilslut den anden ende af adapterkablet, der ender i et USB-stik, i en ledig USB-port på en elektronisk enhed.

Sæt AV-kablerne i en lyd-videoenhed ved hjælp af det gule stik til Video OUT-tilslutningen og hvidt og rødt til Audio OUT-tilslutningerne. Denne opsætning overfører billede og lyd fra AV-enheden til USB-enheden.

Tips

Brug et S-videostik med en USB-adapter, når det er muligt, for at forbedre billedkvaliteten. Adaptere er ofte udstyret med både standard kompositvideostik og S-videostik. Et eksempel er linket i "Referencer" nedenfor.

Advarsler

Træk alle komponenter ud af stikkontakten, mens du tilslutter AV- og USB-kabler.