Sådan bruges et tastatur til at vække en computer fra dvaletilstand

Dvale til bærbar computer hjælper med at spare energi, når du er væk fra din computer i nogen tid. I dvaletilstand skriver din computer et billede af hvad du laver på en fil på harddisken, før den lukkes næsten helt ned. Selvom det kan tage længere tid at starte, end når din computer er i standbytilstand, er dvaletilstand ideel til når du er væk fra din maskine i lange perioder, men ønsker at gemme dine indstillinger. At starte din computer efter dvaletilstand er lige så let som at trykke på en knap.

Trin 1

Klik på "Start", og vælg derefter "Kontrolpanel". Skift kontrolpanel, så det er i "Klassisk visning" ved at klikke på knappen i venstre sidepanel.

Trin 2

Vælg "Power Options" i kontrolpanelet. Øverst i vinduet Strømstyring ser du faner. Vælg den, der læser "Dvaletilstand". Klik på feltet ud for "Aktiver dvaletilstand", så der vises et grønt flueben.

Trin 3

Klik på "Power Schemes", der findes øverst i vinduet. Indstil dine dvaletilstandsindstillinger ved at vælge, hvor længe din bærbare computer skal forblive i dvale, før dvaletilstand begynder. Indstil ved at ændre "System Dvaletilstand" indstillinger for både når den bærbare computer er tilsluttet en strømkilde, og når den kører på batteristrøm. Klik på "Anvend" og luk vinduet.

Trin 4

Lad din computer forblive i dvale i den tid, du har indstillet for at starte dvaletilstand. Dette giver dig mulighed for at gå væk fra din computer uden at lukke ned eller miste noget arbejde.

Tryk på en vilkårlig knap på tastaturet for at vække din computer. På de fleste modeller er dette tilstrækkeligt, og din computer starter automatisk op og returnerer dig til det, du arbejdede med. Hvis du ikke trykker på en vilkårlig tast, skal du trykke på tænd / sluk-knappen på din computer, og dvaletilstand skal slutte. Den måde, din computer vågner på, afhænger af producenten og computermodellen, du har.