Hvad er O Drive?

O: drev er en type netværksdrev, som virksomheder bruger til at gemme data. Dataene på O: -drevet kan deles af dem, der er inkluderet i netværket, men lagres ikke fysisk på en enkelt computer.

Funktion af O: Drive

Ifølge Towson University Department of Computer Services giver netværksdrev brugere af computere, der er forbundet til et netværk, mulighed for at dele information. O: drevet er specifikt for en virksomheds individuelle afdeling. Medlemmer af denne afdeling har lige adgang til al information, så længe disse oplysninger er gemt på O: drevet og ikke på en enkelt computer.

Backup af information

Ved at gemme oplysninger på O: -drevet kan afdelinger undgå at miste vigtig information. Netværksdrev sikkerhedskopierer alle oplysninger om natten. Skulle en individuel computer gå ned, vil oplysningerne for en afdeling stadig blive gemt sikkert på netværket O: drev.

Adgang til information

Lagring af oplysninger om O: -drevet gør det også muligt for medlemmer af en afdeling at arbejde uden for virksomhedsbygningen. Telependere og rejsende kan få adgang til O: drevet ved at få adgang til en internetforbindelse og eksternt logge på netværket.