Sådan konverteres rigtige afspillerfiler til Windows Media

RealPlayer er en medieafspiller, der primært bruges til at streame musik og videofiler over internettet. RealPlayer-filer kan dog gemmes og vil indeholde flere filtypenavne, herunder .rm, .ra, .rv. Et tilbageslag af RealPlayer-filer er, at de kun kan afspilles på RealPlayer-applikationen. På den anden side kan Windows Media-filer afspilles på en række medieafspillere. RealPlayer-filer kan konverteres til Windows Media-filer ved hjælp af et webbaseret program.

Konverter Real Player-filer til en Windows Video Player

Trin 1

Ret din webbrowser til media-convert.com/. Dette websted kan håndtere konvertering af alle typer reelle mediefiler uden at få dig til at downloade software til at fuldføre konverteringen.

Trin 2

Importer den RealPlayer-fil, du vil konvertere. For at gøre dette skal du klikke på "Gennemse" og vælge RealPlayer-filen fra dit skrivebord.

Trin 3

Vælg et outputfilformat i rullemenuen. Hvis du importerede en ægte videofil, skal du vælge WMV. Hvis du importerede en ægte lydfil, skal du vælge WMA.

Trin 4

Klik på "OK" for at fuldføre konverteringen. Denne knap er placeret til højre for rullemenuen til outputformat.

Klik på det link, der vises, når konverteringen er afsluttet. Dette downloader den konverterede Windows Media-fil til din computer.