Sådan oprettes en ny Gmail-adresse

Gmail er en gratis webposttjeneste fra Google, der giver dig mulighed for at sende og modtage e-mail. Gmail har 5 gigabyte (GB) lagerplads og et patenteret søgeværktøj, der giver dig mulighed for nemt at søge igennem og finde individuelle e-mails. Opsætning af Gmail-konti er let, og der er ingen grænse for antallet af Gmail-konti, som du har lov til at have. Når du tilmelder dig en Gmail-konto, tilmelder du dig også en Google-konto, som giver dig adgang til forskellige Google-produkter, herunder iGoogle, Google Groups, Google Alerts, Google Product Search Shopping List og Personalized Search.

Åbn din webbrowser, og gå til Gmail-webstedet. Klik på linket "Opret en konto." Indtast de ønskede oplysninger i de relevante felter. Kontroller tilgængeligheden af ​​dit ønskede logonnavn ved at klikke på "Kontroller tilgængelighed." Hvis det valgte brugernavn ikke er tilgængeligt, kan du prøve et andet logonnavn. Gmail vil også foreslå alternative e-mail-adresser, der er tilgængelige i øjeblikket. Klik på "Jeg accepterer. Opret min konto."

Bekræft dit telefonnummer. Gmail kræver en telefonbekræftelse for at forhindre spam og bedragerisk brug af Gmails service. Du kan vælge at modtage et taleopkald fra Google eller en sms på din USA-baserede mobiltelefon. Indtast dit telefonnummer, og klik på "Send bekræftelseskode til min mobiltelefon."

Tjek din mobiltelefon for din bekræftelseskode, eller besvar din telefon, og skriv den bekræftelseskode, der er angivet i den optagede besked. Skriv bekræftelseskoden i tekstfeltet "Indtast din kode", og klik på "Bekræft".

Vent mens Gmail opretter din nye konto. Klik på knappen "Vis mig min konto." Du kan nu sende og modtage e-mails ved hjælp af din nye Gmail-konto.