Mit Bluetooth-tastatur parres ikke med denne computer

Mens nogle tastaturer opretter forbindelse til en computer ved hjælp af en USB-port eller en pin-forbindelse, tilsluttes andre tastaturer trådløst via computerens Bluetooth-forbindelse. Bluetooth er en trådløs teknologi, der gør det muligt for enheder at "parre" med andre enheder og interagere med hinanden. Mens Bluetooth-forbindelser generelt oprettes med det samme uden problemer, kan hardwareforbindelser til enheder, der mangler indbygget software (såsom et tastatur) muligvis ikke tilslutte ordentligt fra tid til anden.

Trin 1

Mit Bluetooth-tastatur parres ikke med denne computer

Kontroller, at Bluetooth-funktionen på din computer er aktiveret. På Windows-pc'er skal du højreklikke på det lille "Bluetooth" -ikon nederst til højre på skærmen. Vælg "Aktivér Bluetooth" eller "Slå Bluetooth til". Du skal muligvis klikke på "pil" -ikonet en gang for at afsløre alle aktive ikoner. Find "Bluetooth" -ikonet øverst til højre på Mac. Klik på den en gang, og vælg "Slå Bluetooth til". Vent et par sekunder, indtil tastaturet registreres. Hvis det ikke er tilfældet, skal du fortsætte til trin 2.

Trin 2

Kontroller, at Bluetooth er tændt for tastaturet. Tastaturet kan have en faktisk Bluetooth-nøgle eller knap. Afhængigt af tastaturets mærke kan tasten eller knappen være øverst og over tasterne eller på bagsiden eller siderne af tastaturet. Nogle tastaturer har et blåt "Bluetooth-statuslys", der angiver, om Bluetooth er tændt eller slukket. Fortsæt til trin 3, hvis problemet stadig ikke er løst.

Trin 3

Fjern tastaturet "enhed" fra din computers Bluetooth-enhedsliste: Højreklik på det Bluetooth-ikon, som du klikkede på i trin 1. Vælg "Bluetooth-indstillinger eller præferencer." Klik en gang på "tastaturet" på listen, og klik på enten "Fjern" eller "minus" -knappen i nærheden af ​​listen.

Bluetooth skal være aktiveret, mens du gør dette. Vent et par minutter, før du klikker på "Tilføj enheder" eller "Scan efter enheder." Lad computeren scanne efter tastaturet. Klik på "tastaturnavnet" på den viste liste. Hvis du bliver bedt om det, skal du tilføje enheden til listen og klikke på "OK" eller "Gem". Hvis tastaturet stadig ikke genkendes, skal du fortsætte til trin 4.

Geninstaller driverne på den cd, der fulgte med tastaturet - hvis tastaturet fulgte med denne cd. Hvis ikke, genstart computeren. Når den er genstartet, skal du trykke på "Bluetooth" -knappen på tastaturet for at genoprette forbindelsen.