Sådan registreres en ny TracFone

En forudbetalt TracFone giver dig mulighed for at have en trådløs mobiltelefon uden at skulle betale et mobiltelefonfirma et månedligt gebyr. TracFone-mobiltelefoner er tilgængelige overalt i USA. Du skal registrere din nye TracFone for at aktivere den.

Trin 1

Gå til TracPhone-webstedet (se "Ressourcer") og klik på det blå "Registrer" -link øverst til venstre på skærmen. Du bliver sendt til en webside "Opret konto".

Trin 2

Indtast dine personlige oplysninger på TracFone-webstedet. Dette inkluderer dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer, hjemmeadresse og din fødselsdato. Du bliver bedt om at oprette en adgangskode. Webstedet beder dig også om at oprette nogle sikkerhedsspørgsmål, hvis du glemmer dine kontooplysninger.

Trin 3

Klik på den store blå knap "Aktivér / genaktiver." Klik på dine svar på de spørgsmål, som TracFone-webstedet stiller. Dette inkluderer dit nye TracFones mærke og modelnummer, så få telefonen til at hente disse oplysninger.

Indtast din TracFone-kontos e-mail-adresse og adgangskode til den konto, du lige har oprettet. Klik på knappen "Log ind" for at logge ind på TracFone-kontoen. Indtast dit TrackFone-serienummer på TracFone-webstedet, og klik på den blå send-knap. Din nye TrackFone er nu registreret og aktiveret.