Sådan finder du en person via e-mail-adresse

Nogle gange kan du bruge en e-mail-adresse til at finde en person. Hvis hans e-mail-adresse er indstillet med oplysninger, herunder hans navn, adresse eller telefonnummer, og disse oplysninger er for nylig, skal du kunne finde ham online. Gratis e-mail-adresser kan dog oprettes uden nogen identificerende information, så denne person kan være umulig at spore på denne måde.

Trin 1

Indtast personens e-mail-adresse i en søgemaskine. Resultaterne kan være alt fra en personlig webside til en skole- eller arbejdswebside, hvor den e-mail-adresse vises. Du får forskellige resultater fra forskellige søgemaskiner. Du kan ganske enkelt opdage, at e-mail-adressen er gyldig, eller du kan finde et websted, der indeholder personlige oplysninger som adresser eller telefonnumre.

Trin 2

Deltag i et socialt netværkssite som Facebook, MySpace eller Twitter. Brug e-mail-adressen i linkene "søg" eller "find", som du bruger til at finde venner på disse websteder. Hvis personen har en social netværkskonto med det pågældende websted, og han brugte sin e-mail-adresse til at tilmelde sig den, finder du ham på den måde.

Brug en e-mail-finder. Der er mange e-mail-findere, herunder People Look Up, 1Net Central og Yahoo. De fleste af dem er betalte tjenester, men nogle har gratis prøveversioner eller gratis grundlæggende oplysninger. Indtast e-mail-adressen i disse omvendte opslag, og hvis der er nogen oplysninger på Internettet om nogen, der er knyttet til sin e-mail-adresse, vil finderen give dig den. Ikke alle er omvendte opslag. Andre vil kræve, at du indsætter forskellige oplysninger.