Sådan konverteres fotos til malesoftware

Du behøver ikke at være en ekspertmaler for at skabe fantastiske malerier i disse dage. Med mere avanceret billedredigeringssoftware er det muligt at gøre ethvert fotografi til et oliemaleri med et par museklik. Ikke al grafisk software er i stand til at udføre denne rutine. De fleste af de dyre programmer har de nødvendige værktøjer til kunstnerisk gengivelse af fotos. Den gode nyhed er, at der er et par billige alternativer, der også tilbyder maleværktøjer, hvilket gør det muligt for næsten alle at blive en digital monet.

Trin 1

Vælg billedredigeringssoftware, der har kunstneriske billedredigeringsfiltre. Hvis du ejer Photoshop, har du allerede et af de mest populære grafiske softwareprogrammer til rådighed. Andre muligheder inkluderer GIMP, som er gratis billedredigeringssoftware med kunstneriske værktøjer, der kan sammenlignes med Photoshop. Som et plus er GIMP på tværs af platforme, så det fungerer på PC eller Mac. Der er også Photofiltre, som tilbyder en gratis version og har malingskonverteringsfiltre. Enten af ​​disse programmer konverterer et fotografi til maleri. GIMP er et godt sted at begynde. Det er let og har en række kunstneriske værktøjer.

Trin 2

Åbn GIMP, og gå til menuen "File". Vælg "Åbn", og find det sted på din computer, hvor fotografiet er, som du vil konvertere til et maleri. Klik på fotografiet for at åbne det i GIMP.

Trin 3

Gå til menuen "Filtre", vælg "Kunstnerisk" og vælg "Oilify". En arbejdspalet åbnes. Juster maskerstørrelsen fra standard ni til en fjorten og klik på "OK". Maskestørrelsen øger oliemaleringseffekten. Du kan altid gå til "File" og vælge "Fortryd", hvis du vil øge maskerstørrelsen yderligere. For de fleste fotos frembringer størrelse fjorten på maskeringsstørrelsen en olie malingseffekt uden at fjerne en masse definition.

Eksperimenter med de forskellige malingsindstillinger for at få forskellige typer malerier ved hjælp af den samme proces som i trin fire. GIMP har en Van Gogh-fil, der opretter malerier i stil med Van Gogh og GIMPressionist, som giver dig mulighed for at vælge alt fra penselstørrelse til lærredstype, så du kan oprette en bred vifte af malerier fra et enkelt fotografi. Så længe du kan finde din fortryd kommando, kan du ikke ødelægge noget, så have det sjovt.