Norton vs. AVG Antivirus

At beslutte mellem AVG og Norton antivirusløsninger er virkelig en trevejs sammenligning, hvor AVGs gratis udgave klarer sig fremragende med sin betalte version og Nortons kommercielle internetsikkerhedspakker. Hvert produkt har sine styrker, så dit valg afhænger sandsynligvis af dine prioriteter og de funktioner, du har mest brug for.

Virkelig verdenspræstation

På Windows 8.1-platformen, Microsofts nyeste operativsystem på offentliggørelsestidspunktet, scorede både AVG og Norton 15 ud af 18 point samlet i AV-Test Institutes Real World Protection-test i november og december 2013. Norton scorede 6,0 ud af 6,0 til både beskyttelse og brugervenlighed, men kun 3,0 ud af 6 til systembelastning. Begge AVG-produkter scorede 5,5 ud af seks for brugervenlighed, men kun 4,0 og 4,5 for beskyttelse fra henholdsvis Free og Internet Security, mens Free fik 5,5 for systembelastning til Internet Security's 5.0.

Registreringshastigheder

I den samme evaluering fra 2013 anvendte AV-Test et malware-referencesæt på over 19.500 stykker, der blev indsamlet måneden før test. Norton var igen fejlfri og registrerede 100 procent af malware-forekomsterne. AVGs internetsikkerhedspakke opdagede malware 98 procent af tiden, og dets gratis udgave fandt 97 procent af malware-referencenettet. AV-Test Institute bemærkede, at gratis antivirussoftware generelt falder bagefter tidligere præstationer.

Reparation af malware

Internetproduktanmeldelsesside Top ti anmeldelser sammenlignede AVG og Norton side om side i september 2014 og fandt forskelle i pakkerne. Norton vandt som pakken, der skal bruges, når malware allerede findes på en computer. Det var i stand til at reparere alle skader, der er forårsaget af malware under testforhold, mod kun 75 procent for AVG. I en lignende test i juli 2014 scorede AV-Test Institute Norton til 97,2 procent samlet for total systemreparation, mens AVG scorede 96,1 procent.

produktegenskaber

AVG inkluderer en funktion kaldet LinkScanner, der vurderer browserlinks og genererer en score, der afspejler dens forventede sikkerhed for kildesiden. En videoaccelerator til YouTube og værktøjer til optiske diske og eksterne drev er inkluderet, men forældrekontrol kræver et ekstra køb. Norton inkluderer forældrekontrol og brugerprofiler som standardfunktion og har en supportinfrastruktur til rådighed af teknikere døgnet rundt. Andre funktioner inkluderer netværksovervågning og en tovejs firewall.