Se Flight Info på iPhone med et hurtigt tryk Trick

iOS har en fremragende flight-lookup funktion, som giver brugerne mulighed for øjeblikkeligt at få flyoplysninger om fly, der kommer og går. Alt du behøver for at bruge denne store evne er et flynummer indlejret et sted, som en sms, e-mail, note eller webside, og resten er bare et spørgsmål om at vide, hvordan man henter flydata fra det flynummer.

Dette er et fantastisk iPhone-trick til alle, der vælger eller slipper nogen fra i en lufthavn, og det er sandsynligvis mest nyttigt på iPhone af indlysende årsager, men det virker det samme på iPad og iPod touch også. Sådan bruger du denne handy flight info funktion.

Sådan får du vist Flight Info på iPhone hurtigt med en tap

  1. På iPhone åbner du en e-mail, SMS-besked, note eller andetsteds med et flynummer vist i tekst
  2. Kig efter selve flynummeret, det skal understreges, hvilket betyder at du kan få oplysninger om flydata ved at trykke på den
  3. Tryk på flynummeret for at se detaljerne i flyet, ankomsttidspunktet, starttidspunktet, flystatus, et kort og mere (eller alternativt kan 3D Touch-brugere bløde tryk for at se et hurtigt kig på flyoplysninger)

I eksemplet nedenfor tændes flynummeret fra en øjeblikkelig besked i Messages app.

Flyveinformationen er praktisk talt levende, så hvis du aktivt sporer en ankomst til en person, kan du bruge den til at se om de er i tide og når deres fly kommer ind. Brugere kan zoome ind og ud af flykortet også.

For brugere med en 3D Touch-udstyret, vil softpressen vise de samme flyoplysninger, og du kan derefter trykke hårdt for at interagere med flyinformationerne, hvis det er nødvendigt.

Dette er naturligvis for den mobile verden med iOS, men stationære og bærbare brugere kan bruge et lignende datatektorstrik til at få flyoplysninger på Mac med det samme.

Siri har også nogle interessante flyoverholdelse kapaciteter, herunder evnen til at fortælle dig, hvilke fly der er direkte overhead, men mange direkte flyforespørgsler med Siri vil blive sendt til internettet i stedet for at gøre flyopsøgningsmetoden i denne artikel måske