Sådan slipper du af en Google Redirecting Virus

Virus og malware har altid målrettet internetbrug som en måde at drage fordel af uvidende brugere på. Oftere end ikke var det eksistensen af ​​sårbarheder i browsere som Internet Explorer, der gjorde det muligt for viraerne at fange private data eller installere ondsindet software. Nu er vira målrettet mod Google som en måde at udtrække information og narre brugere til at installere software, der åbner deres system for yderligere misbrug. Disse browseruafhængige vira kan omdirigere links i Googles søgeresultater til usikre websider. Mens standardforanstaltninger som at køre en antivirus- eller spywarescanning typisk skal fjerne disse infektioner, er der yderligere foranstaltninger, du kan tage, i tilfælde af at problemet ikke er løst.

Gendan domænenavnservere (DNS)

Vælg "Start", "Kontrolpanel".

Dobbeltklik på "Netværks- og delingscenter."

Klik på "Skift adapterindstillinger" i venstre sidebjælke.

Højreklik på "Local Area Connection" (selvom du opretter forbindelse til internettet trådløst) og vælg "Properties".

Vælg "Internetprotokol version 4 (TCP / IPv4)" og klik på "Egenskaber".

Vælg "Få automatisk DNS-serveradresse", hvis den ikke allerede er valgt, og klik på "OK". Nogle Google-omdirigeringsvira modificerer simpelthen DNS for at omdirigere dine søgeresultater. Hvis DNS-serverne indtastes manuelt, og du ikke selv har ændret dem, vil omdirigeringsproblemet løse omskiftning til automatisk.

Rediger værtsfil

Start Notesblok ved at vælge "Start", "Programmer", "Tilbehør", "Notesblok."

Vælg "File", "Open".

Skift rullemenuen "Type af filer" til "Alle filer" og naviger til følgende mappe: C: \ Windows \ System32 \ drivere \ osv.

Åbn “værter”.

Slet alle linjer under "127.0.0.1 localhost."

Kør værktøjer til fjernelse af malware

Download Win32 / Olmarik Remover (se ressourcer). Dette er et af to værktøjer til fjernelse af malware, der er designet specielt til at fjerne de mest almindelige Google redirect-virusinfektioner.

Dobbeltklik på EOlmarikRemover.exe, og klik på "Kør" for at starte scanningen. Hvis Win32 / Olmarik registreres, fjernes det.

Download Rootkit.Win32.TDSS Remover (se ressourcer).

Dobbeltklik på tdsskiller.exe, og klik på "Kør".

Klik på "Start scanning". Hvis scanneren registrerer Rootkit.Win32.TDSS, fjernes den.

Tips

Standard anti-virus og anti-spyware software som Norton, McAfee, AVG, Spybot Search & Destroy og Ad-Aware kan bruges til at opdage Google redirect virus. Sørg for at køre disse scanninger ud over at udføre de skitserede trin.