Sådan ændres albumkunst til en MP3

Albumkunst tilføjer den ekstra dimension til dine MP3-musikfiler - hver gang du spiller en MP3-fil på din computers medieafspiller eller på din bærbare lydenhed, giver albumkunst dig et lille øjen slik at gå sammen med dine yndlingssange. Og mange medieafspillere vil søge efter og automatisk opdatere albumbilleder til din MP3. Som med enhver automatiseret opgave kan automatiske opdateringer af omslag muligvis vedhæfte den forkerte kunst med dine MP3-filer. Ved hjælp af en tageditor kan du manuelt ændre albumgrafikken tilknyttet enhver MP3.

Trin 1

Download og installer en gratis kopi af ID3-tagredigerings plug-in, AudioShell.

Trin 2

Åbn mappen, der indeholder den MP3-fil, som du vil ændre albumgrafikken til, og højreklik derefter på MP3. Klik på indstillingen "Egenskaber" i rullemenuen, der vises.

Trin 3

Klik på fanen "AudioShell Tag Editor", og klik derefter på knappen "Tilføj omslag" i midten af ​​siden. Brug det filudforskningsvindue, der vises til at finde albumgrafikken til din MP3-fil.

Klik på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne af filudforskeren for at få en forhåndsvisning af den valgte albumgrafik i fuld størrelse. Klik på "Åbn" i filopdagelsesrejseren, når du har forhåndsvist albumgrafikken. Klik på knappen "Anvend" nederst i menuen Egenskaber for at gemme albumgrafikken.