Sådan tilsluttes en trådløs guitar til Wii

For Rock Band og Guitar Hero på PlayStation 3 og Xbox 360 er guitarudstyr udskiftelige. Du kan bruge Rock Band-guitarer på begge systemer eller Guitar Hero-guitarer på begge systemer. Med Wii-systemet kan du kun bruge Rock Band-guitarer med Rock Band-spil på Wii, men du kan bruge Guitar Hero-guitarer med Rock Band-spil på Wii. Problemet ligger sandsynligvis i det faktum, at Guitar Hero-guitarer bruger Wii-fjernbetjeningen til at oprette forbindelse trådløst, mens Rock Band-guitarer har indbygget trådløs forbindelse med Wii. Heldigvis er ingen af ​​installationerne komplicerede.

Guitar Hero Guitar

Tænd Wii med tænd / sluk-knappen på systemet.

Tryk på synkroniseringsknappen under SD-kortdækslet på systemet. Dette er placeret på forsiden af ​​systemet mellem knapperne “Skub ud” og ”Nulstil”.

Fjern batteridækslet fra Wii-fjernbetjeningen, og tryk på den lille synkroniseringsknap der. Wii-fjernbetjeningen er nu synkroniseret med Wii-systemet.

Fjern Wii-fjernbetjeningen fra guitaren. Det er det største dækning på periferien.

Sæt stikket fra guitaren i bunden af ​​Wii-fjernbetjeningen.

Sæt Wii-fjernbetjeningen ind i åbningen af ​​guitaren, og sæt dækslet på igen. Du skal nu kunne bruge guitaren sammen med spillet.

Rock Band Guitar

Anbring to AA-batterier i bagsiden af ​​guitaren.

Brug Wii-fjernbetjeningen til at komme ind i spillet. Guitaren synkroniseres ikke på Wii-startskærmen.

Sæt USB-adapteren i en af ​​USB-porte på bagsiden af ​​Wii.

Tryk på synkroniseringsknappen på adapteren.

Tryk på synkroniseringsknappen på guitaren. Lyset lyser konstant blåt, når synkroniseringen er vellykket.