Få en sort iOS Style Menu Bar i Mac OS X

Distraheret af din menulinje? Hvis du vil have en stilfuld iOS-lignende sort menulinje i Mac OS X, men ikke vil gå ud med et iOS / Mac-skrivebord, skal du tage Nocturne, det er gratis og tilføjer noget pizazz til din Mac-desktop.

Nocturne tjener faktisk flere andre formål, der har til formål at gøre Mac-skærmen mere brugbar om natten, men vi skal springe over disse funktioner og bare bruge den til at slå menulinjen sort, så det ligner iOS. Dette skulle tage ca. 2 minutter i alt, så her er hvordan man gør det:

Sådan vælges menulinjen sort i Mac OS X

  • Download Nocturne 2.0 fra Google Code (det er gratis og open source)
  • Start Nocturne, ignorér "Switch to night" og alt andet. Fra apps-indstillingerne, deaktiver alle valg undtagen "Invert menulinje" nær bunden af ​​indstillingerne
  • Valgfrit, hvis du bruger en meget farverig baggrund: Deaktiver "Translucent menulinjen" i Systemindstillinger> Desktop & Screensaver. Dette holder menulinjen tekst hvid på sort, og menulinjen er sort uden nogen funky inverteret farve

Du har sikkert bemærket, at den sorte menulinje opnås ved at vende skærmen. Afhængigt af hvad din baggrundsbaggrund er, kan du måske tilpasse nogle af de andre indstillinger for at opretholde en ægte sort menulinje i stedet for at have en omvendt version af, hvad farverne er vist gennem gennemsigtigheden.

Når det hele er sagt og gjort, så ser det sådan ud:


Du kan også bruge Nocturne med funktionen "Dim when inactive" for at opnå et udseende, der ligner at skjule menulinjen i Mac OS X, selv om det bare forsvinder ind og ud i stedet for dias ind og ud af skjulingen Dok. Jeg finder den sorte menulinje er en bedre løsning end at gemme eller dæmpe til praktiske formål, men prøv dem selv.

Jeg kan virkelig godt lide den måde, den sorte menulinje ser ud, det er ude af vejen og meget iOS-lignende. Hvis du har lyst til at gå væk fra dybden af ​​iPad-ization på din Mac, kan du få Mac OS X til at ligne iOS ved hjælp af en række tweaks og tilpasninger til Finder.