Sådan får du adgang til og brug forskellige emoji hudtoner på Mac

Nu, da mange af vores Emoji-tegn har forskellige hudtoner i iOS og OS X, kan du få adgang til og bruge det nye forskellige emoji-ikon på Mac'en. Dette er ret simpelt, men bemærk at ikke alle Emoji har de forskellige hud- og hårfarve muligheder.


Generelt er det de ensomme emoji folk humørikoner, der giver mulighed for at justere hudtonen væk fra tegneserie gule standard. For emoji'en, der understøtter hudtonemodifikation, er der seks forskellige forskellige muligheder for skygge; den standard dybe rige gule, en lys hudtone, en medium lys hudtone, en medium hudtone, en medium mørk hudtone og en mørk hudtone indstilling. Hvis du undrer dig over, beskriver disse skyggebeskrivelser, hvordan Apple beskriver dem, hvis du definerer eller taler Emoji i enten Mac OS X eller iOS. Så lad os hurtigt lære at bruge den nye Emoji!

Klik og hold på et Emoji person-ikon for at få adgang til hudtonemodifikatoren for den Emoji

Når du først er i OS X Emoji-skærmbilledet, skal du blot klikke og holde et klik inde for at få de indstillede Emoji hudtoner i OS X. Vælg den emoji hudfarve du vil bruge, og den bliver den nye standard hudfarve til den særlige emoji karakter.

For Mac-brugere med Force Touch trackpads, får en sekundær hårdere tryk også hudtonemodifikatoren til at vises. Hvis du dobbeltklikker på det, placeres emoji-tegnet i det aktive tekstfelt som normalt.

Det er værd at huske på, at ikke alle emoji-folks ikoner har justerbare hudtoner i øjeblikket alligevel. For eksempel sidder hele familien og gruppens emojis i øjeblikket i den dybe gule skygge. Det er helt muligt, at fremtidige versioner af Emoji-tegnsættet vil tillade, at gruppe- og familiepersoner også kan justeres.

Dette Mac-klik og hold-trick er stort set det samme som ved brug af tryk og hold for at få adgang til forskellige emoji i iOS på en iPhone eller iPad, så når du er bekendt med den på mobilen eller på skrivebordssiden, skal du finde nej problem med at huske på det andet operativsystem også.

For Mac-brugere skal du bruge OS X 10.10.3 (eller nyere) for at få adgang til tegnsættet, og iPhone-brugere skal bruge iOS 8.3 eller nyere.