Sådan kopieres GameCube-spil til en pc

Elementer, du har brug for

  • DVD-brænder

  • Diskbrændingssoftware

Nintendo GameCube kom først på hylderne i 2001, og det er blevet spillet meget blandt børn og voksne. Ligesom de nuværende og tidligere konkurrenter er det blevet en populær form for underholdning i mange husstande verden over. På grund af dets popularitet vil brugerne muligvis kopiere GameCube-spil til en pc af sikkerhedskopier og sikkerhedsmæssige årsager. Hvis en disk kan blive beskadiget eller ødelagt på nogen måde, foretrækker folk at have en kopi af deres originale spil til mulig fremtidig brug.

Indsæt den originale GameCube-disk i computerens diskskuffe. For at starte kopiering af spillet skal din computer registrere GameCube-disken og alt dens indhold. Sørg for, at din GameCube-disk er ren og ikke har ridser for at maksimere kopiering. Bemærk også, at GameCubes oprindelige diskmedie er mini-DVD'er. Derfor skal din computer være udstyret med en DVD-brænder i modsætning til en standard CD-brænder.

Start din foretrukne diskbrændingssoftware for at lave et diskbillede. Alt indholdet fra GameCube-spildisken kompileres som et enkelt filformat til din computer. Typisk lagring af filformat kan omfatte ISO eller BIN, afhængigt af de muligheder, der er tilgængelige fra diskbrændingsværktøjet.

Søg efter diskdrevet i programmet til diskbrænding. Ret programmet mod måldestinationen for at brænde alle filerne på disken. For de bedste resultater skal du indstille kopihastigheden til lave niveauer, typisk hvor som helst fra 2x til 6x. Luk ethvert åbent program for at undgå fejl, når du kopierer GameCube-spil til din pc.

Kontroller, at afbrændingsprocessen var vellykket. Afhængigt af det anvendte diskbrændingsværktøj kan du finde en "Bekræft" eller lignende mulighed, som gør det muligt for diskbrændingsprogrammet at inspicere og sammenligne hver fil mellem den originale disk og det nyoprettede billede på din computer. Hvis alle filer kopieres uden fejl, har du med succes kopieret et GameCube-spil til computeren.