Sådan tilsluttes en kondensatormikrofon til en computer

En kondensatormikrofon er et af de mere populære valg til optagelse i studios, og der findes rimelige kondensatormikrofoner til applikationer til hjemmeoptagelse. Mange hjemmeoptagestudier bruger computere som deres primære metode til optagelse, fordi mange mennesker har computere, og optagelse digitalt er den enkleste måde for mange begyndende hjemmeoptagelsesentusiaster.

Trin 1

Køb en mixer. Selvom du kan forbinde nogle mikrofoner til en computer uden en mixer, giver en mixer dig større kontrol og mere fleksibilitet. De fleste kondensatormikrofoner kræver fantomstrøm, som en mixer kan levere. Du kan købe små, billige mixere designet til kun et par mikrofoner.

Trin 2

Køb og installer et lydkort, der har evnen til at tilslutte en kvart tomme stik. De fleste mixere kan output gennem kvart-tommers stik, hvilket giver dig mulighed for at fange lyden fra mikrofonen på computeren gennem lydkortet. Tilslut mikrofonen til mixeren og mixeren til lydkortet.

Installer optagesoftware. Windows har en indbygget lydoptager, men den er meget begrænset. Du vil gerne installere en bedre applikation, såsom Adobe Audition eller Audacity eller Cakewalk. Disse programmer giver dig mulighed for at optage og redigere den lyd, der kommer ind på din computer, og giver også mange nyttige værktøjer.