Sådan downloades spil hurtigere

Det var ikke længe siden, da Internettet var et fremmed koncept for mange amerikanere; de amerikanske forbrugere, der havde internetadgang, var typisk begrænset til de hastigheder, som deres opkaldsmodemer kunne give. Mens der var et par tilpasninger, man kunne gøre med disse enheder for en lille ydelsesforøgelse, kan nutidens DSL'er og kabelmodemer justeres på et vilkårligt antal forskellige måder. Nogle af disse måder giver dig hurtigere hastigheder til download af spil og en hurtigere internetforbindelse generelt.

Brug en kablet Ethernet-forbindelse i modsætning til en trådløs forbindelse, når det er muligt. Kabelforbundne internetforbindelser er typisk ikke modtagelige for mængden af ​​datatab og anden interferens, der kan reducere signalet fra en trådløs internetforbindelse. Hvis Wi-Fi er dit eneste forbindelsesmiddel, skal du prøve at placere dit modem eller din router i en position, der giver 100% forbindelsesstyrke for at få de hurtigste mulige downloadhastigheder.

Køb en hurtigere netværksadapter og Ethernet-hub. Disse fås i tre hastigheder; 10 Mb, 100 Mb og 1.000 Mb. Bemærk, at disse enheder ikke tillader dig at øge din hastighed over den båndbredde, som din internetudbyder tildeler dig; snarere bruges de til at drage fuld fordel af den båndbredde, du i øjeblikket modtager.

Opdater driverne til din netværksadapter. Opdateringer oprettes for at rette fejl, fejl og nogle gange blot for at forbedre den samlede præstation. De nyeste drivere skal være tilgængelige for download fra webstedet til producenten af ​​din netværksadapter.

Undgå at bruge andre internetapplikationer på den samme pc, når du downloader spil. Hvis du gør det, betyder det, at hele din internetforbindelse er dedikeret til at håndtere en opgave ad gangen i stedet for at dele din båndbredde og forbindelseshastighed mellem opgaver.

Rengør din harddisk med det medfølgende program "Diskdefragmentering" og "Diskoprydning" regelmæssigt. Dette fjerner unødvendige filer fra din harddisk, mens du placerer vigtige filer i rækkefølge, hvilket forbedrer harddiskadgangstiderne som et resultat.

Fjern uønskede cookies og midlertidige internetfiler fra din pc. Metoden til at gøre det varierer afhængigt af den nøjagtige webbrowser, du bruger, men at slette disse filer kan resultere i en betydelig stigning i downloadydelsen.

Bed din internetudbyder om en øget båndbredde. Mange internetudbydere leverer hurtigere internetforbindelser til både DSL'er og kabelmodemer - selvfølgelig mod et ekstra gebyr. Kontakt din internetudbyder for specifik information om pakker, der er tilgængelige i dit område.