Hvorfor bufferer min YouTube hvert par sekunder?

Buffere bruges til at behandle videoer med en stor mængde data. Dele af videoen gemmes i drevet på forhånd, så afspilningen kører problemfrit. I stedet for at skulle vente længe på, at YouTube-videoer starter, skal du kun vente et par sekunder på, at bufferen er fyldt op. Hvis videoen holder op med at buffere, bliver den bremset af noget på din computer.

Internethastighed

Jo hurtigere dit internet er, jo mindre er der behov for buffering. YouTube anbefaler en hastighed på mindst 500 Kbps for at få den bedste oplevelse. Hvis din forbindelse er meget lavere, skal du slukke for applikationer, der bruger internettet, indtil du er færdig med at se videoen. En anden måde at reducere urolig afspilning på er at sætte videoen på pause, indtil den er helt downloadet. Når indlæsningsbjælken har nået slutningen af ​​afspilleren, skal du sætte den på pause.

Delte forbindelser

Flere computere på det samme netværk deler alle et internetsignal, når de er i brug. Dette reducerer mængden af ​​båndbredde, der er tilgængelig for YouTube. Brug ikke andre enheder, der bruger internettet, såsom spilkonsoller, mobiltelefoner eller iPods på samme tid.

Fuld cache

Cachen gemmer tidligere downloadede filer på harddisken, så de kan få adgang til hurtigere i fremtiden. Nogle gange downloades en YouTube-video ikke helt, og den ufuldstændige video sidder fast i cachen. Den eneste måde at downloade videoen helt på er at rydde din browsers cache. Fra Internet Explorer skal du klikke på "Værktøjer" og "Slet browserhistorik." Sørg for, at "Midlertidige internetfiler" og "Cookies" er markeret. Klik på "Slet" for at bekræfte.

Fri plads

Da YouTube-videoer skal forudindlæses, før de kan afspilles, skal du have masser af ledig plads på harddisken. Hvis den mangler rigelig plads eller er stærkt fragmenteret, påvirkes ydeevnen og forårsager hakket videoafspilning. Afinstaller unødvendige programmer gennem kontrolpanelet, og skriv "Defrag" i Start-menuens søgefelt for at finde defragmenteringen. Følg instruktionerne for at defragmentere dit drev og frigøre plads til videobehandling.

Spyware

Spyware vises på din computer på samme måde som vira. Du kan blive inficeret fra et ondsindet websted eller en inficeret e-mail. Selvom spyware normalt ikke er så skadeligt som vira, kan de skabe lige så meget kaos. Spyware sigter generelt mod at indsamle oplysninger fra din computer, der i nogle tilfælde vil forstyrre din internetforbindelse. Installer et anti-spywareprogram, og kør en fuld scanning for at rense dit system.