Sådan får du adgang til en BlackBerry, når skærmen er brudt

Blackberrys kan indeholde en masse personlige oplysninger, og det kan være ødelæggende, når skærmen går i stykker, hvilket gør det, så du ikke kan få adgang til disse oplysninger. Selvom der muligvis ikke er meget, du kan gøre ved skærmen undtagen for at udskifte telefonen, er der et par ting, der kan forsøges for at hente nogle af dine filer fra Blackberry.

Trin 1

Slut din Blackberry til USB-kablet og USB-kablet til din computer.

Trin 2

Dobbeltklik på ikonet på din computers skrivebord til Blackberry Desktop Manager.

Trin 3

Vælg ikonet "Sikkerhedskopiering og gendannelse" fra hovedmenuen. Vælg derefter indstillingen "Sikkerhedskopier" for at begynde at trække alle filerne på din Blackberry-telefon. Det vil lede efter kontakter, e-mail-adresser, billeder og musikfiler.

Trin 4

Afbryd din Blackberry-telefon, og sluk den. Hvis du allerede har din erstatningstelefon, skal du sætte dit SIM-kort i den nye telefon og tænde telefonen.

Trin 5

Gå til ikonet "Telefonbog" på din nye telefon. Tryk på "Menu" -tasten og gå til "Importer kontakter fra SIM." Dette overfører alle kontakter, der blev gemt på dit SIM-kort, hvis du ikke var i stand til at bruge computeren til at sikkerhedskopiere dem fra den ødelagte Blackberry.

Tilslut den nye Blackberry-telefon med USB-ledningen til din computer. Åbn Desktop Manager, og vælg indstillingen "Sikkerhedskopier og gendan". Klik på "Gendan" for at overføre filerne trukket fra din gamle Blackberry til din nye Blackberry.