Sådan tilpasses Login Screen Wallpaper i OS X El Capitan

Du kan nemt ændre login skærm tapet i OS X El Capitan til ethvert billede efter eget valg. Dette vil påvirke udseendet af login-vinduet, når du starter en Mac, og også når du bruger hurtig brugerskift til at ændre brugerkonti. Baggrundsbilledet, der udskiftes, er, hvad der sidder bag disse login låse skærme, som som standard er en sløret version af det aktive skrivebordsbilde tapet. Den udskiftede brugerdefinerede tapet bliver dit billede uden nogen slørede effekter.


For dem, der har tilpasset loginskærmen i OS X Yosemite, finder du opgaven er ens, mens det samme gøres i OS X, er Mavericks ganske lidt anderledes.

Dette ændrede en systemfil, hvilket betyder at du skal sikkerhedskopiere OS X, før du begynder at være sikker.

Sådan ændrer du login skærmbilleder i OS X El Capitan

Først klargør du den nye tapetbilledfil : Find et stort opløsningsbillede af det billede, du ønsker at indstille som det nye login-skærmbillede, og sørg for, at det matcher din skærmopløsning for at opnå de bedste resultater (det vil ændre størrelsen for at passe hverken).

  1. Åbn det påtænkte billede i Preview-appen og gem det igen som en PNG-fil ved at gå til Filer> Gem som> og vælg PNG som filtype
  2. Navngiv filen "com.apple.desktop.admin.png" og læg den på skrivebordet for nem adgang

Til eksemplet her valgte jeg en skærmopsamling af Manhattan som taget fra de rigtig flot Apple TV-skærmsparere til Mac.

Udskift derefter login-skærmbilledet med din tilpassede version via Finder of OS X:

  1. Hit Command + Shift + G for at hente Gå til mappe og indtaste følgende sti:
  2. /Library/Caches/

  3. Find filen i denne mappe kaldet "com.apple.desktop.admin.png" og omdøbe den til "com.apple.desktop.admin-backup.png" eller noget lignende, så du kan gendanne til standard hvis du ønsker det
  4. Træk og slip nu "com.apple.desktop.admin.png" filen, du gemte i den første rækkefølge i denne mappe

Du kan verificere og se ændringen ved at åbne skærmbilledet Hurtig bruger skift, få adgang til låseskærmen, genstarte eller logge ud af Mac'en.

Ser godt ud, ikke sandt? Brug dit eget billede, et familiebillede, et kunstværk eller gennemse baggrunde for at finde noget, der passer til dine præferencer. God tilpasning!