Sådan tilsluttes AV-kabler

A / V-kabler giver dig mulighed for at forbinde komponenter, såsom en kabelboks eller DVD-afspiller, til dit fjernsyn. De mest populære A / V-kabler fra 2010 er HDMI-, komponent- og RCA-kabler. Når der bruges et HDMI-kabel, er der ikke behov for andre kabler, da kablet bærer både lyd og high-definition video. Komponentkabler bærer HD-video, men kræver RCA-kabler for at overføre lyden. RCA-kabler er i stand til at bære både lyd og standard-definition video, hvoraf sidstnævnte typisk bruges på standard-definition tv.

Trin 1

Sæt den ene ende af HDMI-kablet i HDMI-udgangen på den enhed, som du gerne vil have vist på dit HDTV. Sæt den anden ende af HDMI-kablet i bagsiden af ​​HDTV. Når de to kabler er tilsluttet, skal du tænde både enheden og HDTV'et og indstille HDTV'et til den indgangskanal, som HDMI-kablet var tilsluttet, som vises på porten.

Trin 2

Sæt komponentkabler i komponentudgangsstikkene bag på den enhed, du tilslutter. Komponentkablerne mærkes med tre farver: rød, grøn og blå. Sørg for, at hvert kabel er tilsluttet det samme farveudgangsstik. Sæt de røde og hvide RCA-kabler i de farvekodede RCA-lydudgangsstik på enheden ved siden af ​​komponentudgangene. Sæt den anden ende af komponentkablerne i de tilsvarende, farvekodede indgangsstik på bagsiden af ​​HDTV'et. Sæt RCA-lydkablerne i RCA-indgangene ved siden af ​​komponentindgangene. Sørg for, at alle kabler er tilsluttet det rigtige farvestik. Hvis du har røde og sorte RCA-kabler, skal du slutte det sorte kabel til de hvide indgangs- og udgangsstik.

Trin 3

Sæt de røde, hvide og gule RCA-kabler i de matchende RCA-udgangsstik på bagsiden af ​​enheden, som du gerne vil oprette forbindelse til dit fjernsyn. Tilslut den anden ende af RCA-kablerne til RCA-indgangene bag på fjernsynet for at afslutte forbindelsen.

Tilslut et andet sæt røde og hvide RCA-kabler til lydudgangsstikkene bag på fjernsynet, hvis du tilslutter et hjemmebiografsystem til fjernsynet. Sæt den anden ende af de røde og hvide RCA-kabler i RCA-indgangene på bagsiden af ​​hjemmebiografmodtageren. Indstil modtageren til den indgangskanal, som RCA-kablerne blev tilsluttet, for at høre fjernsynslyden afspille gennem hjemmebiografsystemets højttalere.