Siddende i fuldskærm i Chrome? Afslut Chromes fuldskærmstilstand i Mac OS X Lion

Hvis du har fundet dig selv fast i Chromes fuldskærmstilstand, er du ikke alene. Chrome har fordele, som synkronisering og den indfødte omnibar, men desværre spiller Chrome ikke godt med fuldskærmstilstand under Mac OS X Lion - overhovedet. Du er fri til at klikke på fuldskærmsknappen for at komme ind, men forsøger at undslippe fra det kan være en frugtløs indsats, med menulinjen inkonsekvent fremstår eller slet ikke vises.

Hvis du sidder fast i fuld skærm, skal du trykke på Command + Shift + F for at undslippe. Dette er den eneste garanterede måde at flygte fra, selv om du ofte kan forsøge at pusse rundt i menulinjen, håber det vises, så du kan få adgang til afslutningsfunktionen fra menuen View (se skærmbillede).

Ordet er, at Chrome snart vil få oprindelig ægte fuldskærmstøtte, men indtil da kan du prøve at bruge Maximizer, som fungerer på tværs af alle apps. Og bare husk at huske på tastaturgenvejen, det vil spare dig for hovedpine eller to.

Opdatering: Den nyeste Chrome Canary-bygning omfatter fuldskærmsstøtte til OS X Lion, selvom den opfører sig lidt anderledes end normal fuldskærmstilstand.